Pretraga

Ovogodišnji Interliber neće predstavljati običnu rasprodaju knjiga

A- A+

Međunarodni sajam knjiga i učila ove godine se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH na Zagrebačkom Velesajmu od 12. do 17. studenoga. Na 36. Interliberu posjetitelji će imati priliku upoznati brojna nova izdanja domaćih i stranih izdavača. Stoga provjerite nekoliko pravih poslastica koje vas očekuju po povoljnim cijenama.

Najstariji hrvatski sajam knjiga Interliber po mnogima se pretvorio u običnu rasprodaju knjiga te ne predstavlja događaj od kulturnog značaja. No, sudeći po ovogodišnjem programu 36. Međunarodnog sajma knjiga i učila koji se održava na Zagrebačkom Velesajmu od 12. do 17. studenoga, organizatori su odlučili poraditi na kvaliteti.

Izdvojeni članak

Knjige koje su nevjerojatno točno predvidjele budućnost

Obogaćeni sadržaj Interlibera

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH, a posjetitelji će imati mogućnost po povoljnijim cijenama kupiti prave književne poslastice, od domaćih kao i stranih izdavača i pisaca. Ove godine će se na Velesajmu održati brojne prezentacije, promocije naslova, stručni skupovi te radionice kojima se nastoji dodatno obogatiti Interliber.

Hvaljeni klasici koje ćete pronaći na Sajmu

Među svjetski poznatim klasicima koji će vam biti dostupni na 36. Interliberu svakako valja istaknuti roman ‘Plavooki dječak’ od spisateljice Joanne Harris koja se proslavila ‘Čokoladom’. Ovaj put se pozabavila sociopatom koji se pretvara u dječaka kako vi se osvetio svima koji ga okružuju.

Izdvojeni članak

Interliber za srednjoškolce: ima li što korisno?

Vjerojatno ste svi čuli za roman ‘Vrag nosi Pradu’ od Lauren Weisberger po kojem je snimljen istoimeni film, no ove godine vas očekuje drugi nastavak. ‘Osveta nosi Pradu’ naslov je drugog dijela sa zloglasnom urednicom Mirandom Priestly.

Ljubitelji krimića razveselit će se drugom dijelu trilogije ‘Tko je Victoria Bergman’, pod naslovom ‘Plamen gladi’. Radi se o knjigama koje potpisuju dva autora pod pseudonimom Erik Exel Sund, a mnogi ih uspoređuju ili čak smatraju boljima od Larssena.

Od ostalih hvaljenih književnika, treba izdvojiti Adama Johnsona, Alice Munro i Olgu Tokarczuk. Stoga svakako izdvojite vremena da od 12. do 17. studenoga posjetite Velesajam.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap