Pretraga

Pet tipova frajera koje treba izbjegavati

A- A+

Vjerojatno ste sve bar jednom naletile na nekog od ovih frajera, a možda čak i napravile pogrešku pa otišle s njima na spoj. Budite oprezne i pročitajte pet profila tipova s kojima nikako ne biste trebale završiti na spoju i koje treba u širokom luku izbjegavati.

 1.) Igrač

Sve znamo tko je Igrač. Šarmantan je i sladak, u pravom trenutku kaže pravu stvar i ne možete vjerovati koje stilske figure uspjeva naći kako bi vam nahranio ego i dokazao vam da ste zaista najposebnija. No ne budite naivne i ne nasjedajte tako brzo: ako primjetite da je to nedavno govorio nekoj drugoj, znajte da je ovo njegova navika. Vjerojatno iste stvari govori svakoj koju želi namamiti u svoje naručje, a na vama je želite li se spetljati s takvim frajerom.

Dokaz: pretjerana slatkorječivost, vrištanje čim mu taknete mobitel

Prebivališta: klubovi puni zgodnih djevojaka koje su mu idealna lovina

Savjet: Igrač nije zainteresiran za vezu i dublje emocionalne odnose, pa ne budite jadna cura koja misli da će ga promijeniti

2.) Metroseksualac

Nalickan je i bolje miriši od vas, a njegovi kozmetički preparati su brojniji od vaših. Imate posla s metroseksualcem. Iako možda izgleda kao da mu je kosa nestašno razbarušena, za taj ishod vjerojatno je stajao pred ogledalom dok mu se ruke nisu ukočile.

Paničari li kad nema više Tafta za vlažno vrijeme i poluvjetrovit dan? Da, metrić je. Na duže staze, hodanje s takvim dečkom bit će prevelika gnjavaža. Ako je veliki perfekcionist u svom izgledu, vjerojatno mu vi i ne možete biti važniji od njegove potrebe za kremicom za masnu kožu.

Dokaz: spremate se zajedno van, a on bira odjevne kombinacije puno duže od vas, usput fotografira petnaestak profilki

Prebivališta: frizerski saloni i razni dućani s najnovijim odjevnim kolekcijama

Savjet: ako mu ne želite uvijek biti druga opcija  i ako ne želite površan odnos, na duge staze ga se klonite

3.) Dosadnjaković

Smisao za humor je obično ono što je mnogim curama nešto što prvo primjete na dečku. Dosadnjaković je onaj koji ne mora nužno biti ozbiljan i bez smisla za humor, već onaj koji šale na svoj račun shvaća preozbiljno.

Ozbiljni dosadnjaković priča samo o sebi i za teme o kojima vi progovorite nema baš interesa. Ali kad se ponovno vratite na njega, opet mu se oči zasjaje i raskokodaka se. Klonite ga se, jer imate pametnijeg posla nego čekati da odraste i shvati da se ne vrti sve oko njega.

Dokaz: Dosta o meni, ajmo malo o mome autu

Prebivališta: društva u kojima ga svi slušaju i u kojima je stalno u centru pažnje

Savjet: dajte mu šansu, možda mu je samo teško i paše mu vaša pažnja

4.) Tip s previše prtljage

Najgori su oni koji su tek izašli iz emocionalne i duge veze. Pazite je li zaista prebolio svoju bivšu ili je s vama samo zato što je naviknuo družiti se intenzivno sa ženskim rodom. Ako previše priča o svojoj bivšoj ljubavi, pozitivno ili negativno, to nije dobar znak.

Znači da mu samo ona okupira misli i da nema kapaciteta za vas u njegovim osjećajima. Ako tražite neobvezno druženje i možete to podnijeti bez da se vežete, on bi mogao biti dobar izbor. No ako vam se jako svidi, bježite jer ćete patiti.

Dokaz: većina ozbiljnih razgovora svodi se na njegovu bivšu djevojku

Prebivališta: bilokoja, ima ih posvuda (klubovi, škole, fakulteti, radna mjesta, ulice, knjižnice…) i izgledaju slobodno i neopterećeno, a zapravo vas čeka cmizdravi tip željan ramena za plakanje

Savjet: ako ne prestani pričati o njoj u sljedećih mjesec dana, ima drugih koji su vrijedniji vaše pažnje i energije

5.) Glupan

Glupana ima posvuda. Neki su emocionalno glupi, neki su neinteligentni. No često puta svoju glupavost nadomjeste nekim drugim vrlinama, naprimjer imaju snažan osjećaj za solidarnost ili su marljivi. Generalno, oni emocionalno glupi obično se ne mogu povezati ili jednostavno blokiraju kad pred njih dođe iskrena osoba. Oni neinteligentni su propali slučaj, osim ako su baš jako zgodni i možete podnijeti jednu večer ispraznih razgovora radi lijepog pogleda na njegovo lice ili druge dijelove tijela.

Dokaz: emocionalni glupan ne shvaća da vam je stalo do njega, a neinteligentni frajer jednostavno ne shvaća ništa

Savjet: ako su zaista vrijedni toga, probajte im nacrtati neke stvari, možda shvate