Pretraga

Pijanac gađao bocom Bolta i ekipu, pa ga prebila nizozemska džudašica

A- A+

jutarnji.hr

 Olimpijskom finalu na 100 metara za atletičare dogodio se neobičan incident. Pred sam start utrke godine u kojoj je Usain Bolt tražio drugo olimpijsko zlato i lovio svjetski rekord, na stazu je sletjela prazna pivska boca. Srećom nitko nije pogođen, a krivac je prvo dobio batine na tribinama pa potom i završio u pritvoru.

Skoro ga pogodila boca, ali Usain je nije ni čuo

Dok je cijeli olimpijski stadion iščekivao start finala na 100 metara  iza leđa Jamajkanca Yohana Blakea, je pala prazna pivska boca. Srećom nitko nije pogođen, a ovaj nesvakidašnji događaj nije ni omeo Bolta i ekipu.

– Ne znam kakvom čovjeku nešto takvo može pasti na pamet. Ipak, moram priznati da nisam bio svjestan predmeta koji je pao iza naših leđa, kazao je nakon utrke Usain Bolt.

Nizozemska džudašica prebila prestupnika

Prema do sada dostupnim informacijama gledatelj koji je gađao atletičare bio je pripit. Nije poznato tko mu je od sprintera bio meta i je li uopće imao namjeru koga od njih pogoditi.

Poznato je samo da je pijanac zbog svojeg postupka dobio batine od nizozemske džudašice Edith Bosch. – Pijani gledatelj je, pored mene, bacio bocu na stazu! Pretukla sam ga! Nevjerojatno! Ljuta sam zbog tog nepoštovanja…A i propustila sam finale na 100 metara, kazala je osvajačica brončane medalje u kategoriji do 70 kilograma.

Nakon toga je bacački raspoloženog gledatelja privela i policija.

Pijanac gađao bocom Bolta i ekipu, pa ga prebila nizozemska džudašica

Share via
Copy link
Powered by Social Snap