Pretraga

Pobjeda pameti: Popravljena pametna klupa studenta FESB-a koju su uništili vandali

A- A+

Kako je najavio, to je i ispunio. Nakon vandalskog razbojstva na splitskom Marjanu gdje su uništene pametne klupe, izum studenta FESB-a Ivana Mrvoša, obnovljene su u roku 24 sata što je obećao i sam Mrvoš.

Foto: Facebook|Ivan Mrvoš

Izdvojeni članak

Vandali uništili pametne klupe studenta FESB-a

– Evo ispada da lažem ali pred par dana kad je bilo na vjestima velim staroj ovo neće dugo kad evo balkan je balkan i moš ga j…., komentirao je vandalski čin naš čitatelj Josip na Facebooku.

Razbojstvo se dogodilo unutar Javne ustanove Park šuma koja je naručila dvije klupe za vrijednost od 12.000 kuna i PDV. Ravnatelj parka je najavio da će surađivati s policijom oko snimaka nadzornih kamera kako bi se vandali čim prije uhvatili.

– Klupe su 4 miseca u Solinu, misec dana u Sarajevu, u Poreču i nigdi niti jedan problem. Prije 4 dana stavimo klupu u Splitu i u gradu u kojem bi najmanje očekiva da dođe do problema – neko razbije USB. Neko ima toliku dozu ljubomore ili dosade u životu da je mora otić na vidilicu sinoć kad nije bilo nikoga po pljusku i razbit priključak. I to čekićem – lim je udaren oštrim vrhom vidi se. A da tu ne bude kraj još se malo igralo i sa vijcima koji drže sidalo. Nije problem u popravku, klupa će bit osposobljena kroz 24 sata, ali razočaran sam neopisivo. Čestitke pojedinicima u Splitu, komentirao je štetu Mrvoš na svojem Facebooku još jučer.

Foto: Facebook|Ivan Mrvoš strgane klupe

Uistinu za izvršenje njegova obećanja nije trebalo dugo čekati. Za manje od 22 sata klupe su obnovljene, a sam Mrvoš ih je fotografirao i objavio na Facebooku uz komentar.

– Od jutros sve ponovno u pogonu. Pošto su vijci dirani ušlo je i vode tako da je i druga klupa platila sa USB-ovima, ali suše se i bit će sve u funkciji do popodne. Kontroler u klupi će ih uključiti čim se sve osuši tako da slobodno možete koristit klup, napisao je na svojem Facebooku Ivan Mrvoš uz objavu fotografiju obnovljenih klupa.

Pobjeda pameti: Popravljena pametna klupa studenta FESB-a koju su uništili vandali
Share via
Copy link
Powered by Social Snap