Pretraga

Počele su srednjoškolske prijave za filmsku Olimpijadu u Karlovcu

A- A+

Prijave za ovogodišnju Filmsku reviju mladeži i Four River Film Festival, nacionalni, odnosno međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu su počele i traju do 1. lipnja. Revija i festival održavaju se u Karlovcu od 11. do 14. rujna, a svoj film imaju priliku prijaviti srednjoškolci diljem svijeta. Na prošlogodišnjoj filmskoj Olimpijad bilo je oko 5 000 posjetitelja, a i ove godine se možete prijaviti u četiri kategorije: igrani, dokumentarni i animirani film te u kategoriji slobodnog stila.

Filmska revija mladeži i Four River Film Festival i ove godine se održavaju u Karlovcu od 11. do 14. rujna. Radi se o filmskoj Olimpijadi posvećenoj srednjoškolskom filmu na koju se mogu prijaviti učenici iz svih zemalja svijeta. Prošle godine je zabilježeno oko 5 000 posjetitelja, a u konkurenciji od 87 filmova glavna Grand Prix nagrada otišla je Belgijancu Thijsu De Blocku za film ‘Elton i Elza’.

Izdvojeni članak

Karlovac od sutra postaje prijestolnica europskog i svjetskog srednjoškolskog filma

Revija i Festival svojevrsni su rasadnik filmskog stvaralaštva koji iz godine u godinu omogućuje filmovima i njihovim autorima upoznavanje s istomišljenicima te gostovanja na stranim festivalima. Tako mladi umjetnici razmjenjuju svoja iskustva, probleme i veselja.

Prijave za Reviju i Festival su već započele, a traju do 1. lipnja. Stoga ako volite snimati i montirati, uzmite kamere u ruke te stvorite nešto originalno i zanimljivo. Pustite maštu na volju, poigrajte se s bojama i efektima, a prijaviti se možete ovdje.

Kao i proteklih godina prijavljivati se možete u četiri kategorije: igrani, dokumentarni i animirani film te u kategoriji slobodnog stila.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap