Pretraga

Počeo jesenski upisni rok u srednje škole: Evo do kada se možete prijaviti

A- A+

Prema Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2015./2016., od ponedjeljka 24. kolovoza 2015. godine otvorene su prijave u sustav i prijave obrazovnih programa u sustavu NISpuSŠ (Nacionalni informacijski sustav prijava u upisa u srednje škole). Postupak prijave je detaljno opisan u publikaciji ‘Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2015./2016. – Idemo u srednju!’. Prijaviti se možete do 31. kolovoza uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji su se mogli prijavljivati do 25. kolovoza 2015.

Prijave za upis u srednje škole na jesenskom roku počeo je u ponedjeljak 24. kolovoza, a trajat će sedam dana, dakle do 31. kolovoza.
Cijeli postupak prijava detaljno je opisan u publikaciji ‘Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2015./2016. – Idemo u srednju!’ te eventualne nejasnoće možete riješiti konzultiranjem tog dokumenta.

Izdvojeni članak

Zagrebačkim osmašima za upis na jesenskom roku ostao vrlo slab izbor

Konačne ljestvice poretka za sve programe, pa i one s ranijim rokom prijave, bit će objavljene 3. rujna.

Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u jesenskom roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji, obzirom da je jesenski upisni rok vrlo kratak, a time je i sužen prostor za eventualno manevriranje.

U kojim je srednjim školama uopće ostalo slobodnih mjesta na jesenskom roku i koliko, možete provjeriti na ovom linku.

Počeo jesenski upisni rok u srednje škole: Evo do kada se možete prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap