Pretraga

Poginuo 17-godišnjak dok se motociklom vraćao kući iz škole

A- A+

U Josipovcu kod Osijeka, nešto prije 13 sati, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je život izgubio 17-godišnji mladić. Motociklom se vraćao iz škole kad je na njega naletio automobil marke Chevrolet. Svjedoci su čuli jak udarac, mladiću su odmah pohitali u pomoć, no, nažalost, nije mu bilo spasa.

Foto: Pixabay

Kako pišu 24sata, 17-godišnji mladić se na putu iz škole motociklom vozio prema kući i kretao se u smjeru Josipovca, Ulicom Nova Dalmacija. Na njega je u nekom trenutku naletio Chevrolet osječkih registracija kojim je upravljao 30-godišnji muškarac koji je skretao ulijevo te je bočno udario u motocikl.

– Još je desetak metara krivudao po cesti i pokušao održati ravnotežu, uletio je u kanal i udario glavom u betonski rub kanala, novinarima su rekli svjedoci koji su bili u blizini.

Na početku kanala vidi se i kaciga koju je motociklist nosio. Kako su ispričali okupljeni ljudi, čuli su udarac i izletjeli preko ceste kako bi vidjeli je li vozač živ i pokušali mu pomoći. Ispričali su da je bio u jako teškom stanju i da im je u roku nekoliko minuta umro pred očima. Osječko-baranjska policija i Općinski državni odvjetnik obavili su očevid.