Pretraga

Pogledajte u koje su škole premješteni učenici iz škola oštećenih u potresu

Povratak u osnovne škole se očekuje 11. svibnja, no nažalost neće se svi moći vratiti u svoje školske klupe. Zbog jakog potresa koji je pogodio Zagreb, neke zgrade su toliko oštećene da se nažalost ne mogu više upotrebljavati, pa će za učenike tih škola nastava biti organizirana u drugim osnovnim i srednjim školama.

Foto: Denis Gaščić/srednja.hr

Već sljedeći ponedjeljak se učenici od prvog do četvrtog razreda osnove škole vraćaju u školske klupe, a Grad Zagreb je na svojoj Facebook stranici objavio popis škola u kojima će se odvijati nastava premještenih školaraca.

– Slijedom Zaključka o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19 Vlade Republike Hrvatske sve će osnovne škole kojima je osnivač Grad Zagreb organizirati redovan odgojno-obrazovni rad u svojim matičnim objektima, izuzev dolje navedenih škola čiji su objekti pretrpjeli oštećenja od potresa. Stoga će za njih odgojno-obrazovni rad od 11. svibnja biti organiziran u objektima drugih osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, piše Grad Zagreb.

U nastavku pogledajte dokument u kojem se nalazi popis svih škola u kojima će se održavati nastava.

Pogledajte u koje su škole premješteni učenici iz škola oštećenih u potresu
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap