Pretraga

Pogledajte što vas očekuje na High five Danima teensa na Zagrebačkom Velesajmu

A- A+

Na Zagrebačkom vas Velesajmu 11. i 12. rujna očekuju nastupi, kvizovi natjecanja i radionice, a navečer i party na otvorenom. High five Dani teensa okupljaju mlade željne zabave i druženja, a program traje tijekom cijelog dana. Za zatvaranje druženja na partyju bit će zaslužni megahitovi s Entera.

High five Dani teensa koji će se održati na Zagrebačkom Velesajmu 11. i 12. rujna, zabavljat će vas iako je škola već počela. Možete se uključiti u radionice, nastupe, kvizove i družiti sve do večernjeg partyja uz Enterove hitove.

Program High five Dana teensa donosi nastupe najboljih plesača urbanih plesnih stilova s TREPS-a i Zlatni mikrofon, finale natjecanja za pjevača amatera. Uz kvizove znanja za osnovnoškolce i srednjoškolce, možete se uključiti i u javnu debatu o reformi školstva i novom kurikulumu. Za zaljubljenike u modu održat će se pret-a-porter promocije modela učenika, a za one aktivne tipove bit će i sportskih aktivnosti poput stolnog tenisa, street soccera ili pikada. Večer je rezervirana za  party na otvorenom s DJ Erminom, a sve detalje možete naći na Facebook stranici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap