Pretraga

Pokloni koje nikako ne biste smjeli darovati za Valenitnovo

A- A+

Dok nekima Valentinovo ne predstavlja ništa značajno, drugo već odavno razbijaju glavu što kupit svojim partnerima. Ako vam baš ne ide od ruke odabir darova te se bojite kako će vaš pokolon biti čisto razočaranje, radije se konzultirajte s njihovim prijateljima, nego da kupite neke od sljedećih darova.

Kako se bliži Dan zaljubljenih ili Valentinovo, tako mnogi zaljubljeni parovi hrle u dućane kako bi izabrali što bolji poklon za svoje voljene. Ipak nisu svi prirodni talenti pa se zna dogoditi da njihov poklon uvrijedi partnere ili ih duboko razočara. Da se vama ne bi dogodila ista stvar, provjerite što ne biste smjeli pokloniti svojim izabranicima za Valentinovo.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najluđi darovi za Valentinovo


www.body.ba

Izdvojeni članak

Ma kakva ruža, ovo je poklon za Valentinovo

Vaga

Ako želite prouzročiti ozbiljnu svađu ili čak prekid s voljenima, jedino im tada možete za Valentinovo pokloniti vagu. Pogotovo su djevojke osjetljive po pitanju kilograma pa vam ne smije biti ni na kraj pameti kupiti ono od čega svaka djevojka bježi kao vrag od tamjana.

Proizvodi za mršavljenje

Ista stvar je i s proizvodima za mršavljenje, u što spadaju i razne sprave za vježbanje. Tim darom ćete im poručiti da niste zadovoljni njihovim izgledom te da pod hitno moraju poduzeti nešto po tom pitanju. Zato zaboravite na čajeve, tablete, sirupe i ostale preparate koji imaju ikakve veze s gubitkom kilograma.

Dezodorans ili set za depilaciju

Poklon za Dan zaljubljenih ni u kojem slučaju ne bi smio biti dezodorans, ili set za depilaciju. Tim darom ćete poručiti svojim partnerima ili partnericama kako ne drže dovoljno do higijene i svog fizičkog izgleda, drugim riječima da su se zapustili.

Čestitka

Koliko god se vi potrudili pa napisali šaljivu poruku ili pjesmu koja se rimuje, čestitka nije idealan poklon. Na taj način odajete svoju nemaštovitost i činjencu kako ne poznajete dovoljno onoga kome je dar namjenjen. Komad papira na kojemu je nacrtano srce nije romantičan kao što većina misli, stoga malo bolje razmislite prije nego što uletite u prvu papirnicu.

Izdvojeni članak

Ljubavni poštari iz Poreča

Bonovi

Bonovi za mobitel ili neku trgovinu su također dar koji morate izbjegavati. To možete pokloniti ocu ili majci za rođendan, ali nikako dečku ili djevojci za najromantičniji dan u godini. Ovakvim tipom poklona ostavljate dojam kako ste išli linijom lakšeg otpora i da vam nije stalo do darivanja, nego čisto ispunjavate obavezu.

Kućanski aparati

Jedan od najgorih darova koji možete nekome kupiti je zasigurno kućanski aparat, bilo da se radi o usisavaču, pegli za rublje ili mikseru. Čak i ako vam se dragi ili draga požale kako im se pokvario neki kućanski aparat, ne biste to trebali iskoristiti za Dan zaljubljenih.

Prošlogodišnji poklon

Ako ste prošle godine kupili odličan poklon i vaši su partneri bili prezadovoljni, to nije razlog da im sljedeće godine poklonite istu stvar. U ovom slučaj je bolje riskirati pa možda kupiti nešto što neće izazvati istu dozu oduševljenja, nego igrati na sigurno. Vjerojatno sljedeće godine neće isto reagirati nego se naljutiti na vas.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap