Policija ih traži, pomozite u potrazi: U ovom tjednu u Hrvatskoj nestalo osmero maloljetnika

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo osmero maloljetnih osoba. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Josip Čengić (17)

Osobni opis mladića u Nacionalnoj evidenciji nestalih nije dostupan. Jedine poznate informacije su da je mladić rodom iz Garešnice, a nestao je 20. veljače udaljivši se s adrese u Rijeci u Vukovarskoj ulici. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Mikele Dossena (16)

Visok je 160 cm, ima smeđu kosu te smeđe, velike oči i slabije je tjelesne građe. Nestao je 15. veljače udaljivši se s adrese u Rijeci u Vukovarskoj ulici, a nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Đulijana Etemi (17)

Od opisa u evidenciji nestalih jedina dostupna informacija je da je visoka 170 cm. Nestala je 19. veljače, udaljivši se s adrese u Rijeci u Vukovarskoj ulici. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj

Anita Krištofac (15)

Visoka je 165 cm, ima crnu, ravnu kosu i velike, kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 19. veljače s autobusnog kolodvora u Ivanić-Gradu. U trenutku nestanka nosila je smeđu jaknu i bijele tenisice. Nestanak se vodi u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Anamarija Lešković (15)

Djevojka je visoka 170 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica i jače tjelesne građe. Nestala je 20. veljače, udaljivši se iz Siska u nepoznati smjer. Nestanak se vodi u PU sisačko-moslavačkoj.

Jasmina Muzica (17)

Visoka je 170 cm i ima crnu kosu. Nestala je 20. veljače, udaljivši se s adrese boravišta u Rijeci u Vukovarskoj ulici. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Mihaela Reljac (17)

Visoka je 170 cm, ima crnu kosu i plave oči. Nestala je 20. veljače, udaljivši se iz mjesta boravišta (Rijeka) u nepoznati smjer. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Lorena Sastić (15)

Visoka je 163 cm, ima crnu, ravnu kosu i zelene oči te je jače tjelesne građe. Nestala je 16. veljače, udaljivši se s adrese u Novom Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetlo plavu majicu, crni donji dio trenirke s bijelim crtama i visoke bijele tenisice. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Odgovori