Policija ih traži: U posljednjem tjednu siječnja u Hrvatskoj nestalo petero maloljetnika

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo šestero mladih, od čega je samo jedna osoba punoljetna. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti od koristi u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na www.nestali.hr.

Gabrijel Alitovski (15)

Od informacija je jedino poznato da je mladić nestao s adrese u Ivancu, 29. siječnja. Nestanak se vodi u PU Varaždinskoj.

Bernard Ćulibrk (14)

Visok je 170 cm, ima ravnu, kestenjastu kosu i svijetloplave oči. Od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine i uši su mu srednje veličine te je slabije tjelesne građe. Nestao je 31. siječnja udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku.

Patricio Delić (16)

Mladić je visok 175 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestao je 25. siječnja udaljivši se s adrese u Lugu Samoborskom.

Natali Nikšić (18)

Djevojka je visoka 170 cm i nosi cipele broj 39. Ima kestenjastu i ravnu kosu te kestenjaste oči. Ovalnog je lica, a od značajki na licu ima manji, ravan nos te uši srednje veličine. Nestala je 26. siječnja, kada se s mjesta boravišta u Rijeci udaljila u nepoznatom smjeru.

_____________________________________________________________________________

Leonardo Oršoš (14)

Od informacija je jedino poznato kako je Leonardo nestao 31. siječnja, a udaljio se s adrese boravišta u Ivancu u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU Varaždinskoj.

_____________________________________________________________________________

Emina Rizvani (14)

Visoka je 175 cm i srednje je tjelesne građe. Ima ravnu, riđu kosu te kestenjaste i velike oči. Ovalnog je lica, a od značajki na licu te ravan nos srednje veličine. Nestala je 26. siječnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

______________________________________________________________________________

Barbara Šorman (17)

Visoka je 156 cm, ima ravnu, smeđu kosu i smeđe oči. Djevojka je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetlosmeđu jaknu, crnu majicu s kapuljačom i roze tenisice. Djevojka je nestala 30. siječnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Odgovori