Pretraga

Pitali smo policiju što je s prijavom ravnateljice protiv HDZ-ova kandidata koji je došao u školu

A- A+

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović u petak je nenajavljeno posjetio Glazbeno učilište Elly Bašić u Zagrebu pa mu je ravnateljica škole Mirela Buchberger Karlo pozvala policiju. Iz Policijske uprave zagrebačke danas su nam odgovorili kako nije bilo razloga za postupanjem.

Davor Filipović | foto: HDZ Zagreb

– Obavještavamo Vas da nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti postupanja policije. Odgovorili su tako iz Policijske uprave zagrebačke na naš upit kako su postupili po pozivu Mirele Buchberger Karlo.

Ravnateljica Glazbenog učilišta Elly Bašić, podsjetimo, u petak je Davora Filipovića prijavila policiji nakon što se kandidat za gradonačelnika sa svojim suradnicima pojavio ispred škole u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, ne bi li ondje održao press konrefenciju. Međutim, kako nam je potvrdila policija, nije bilo razloga za postupanjem.

Podsjetimo i kako je kandidat za gradonačenika, inače izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu, na naš upit kako komentira činjenicu da ga je ravnateljica izbacila, uzvratio napadom na ravnateljicu.

Izdvojeni članak

HDZ-ovac Filipović napao ravnateljicu koja mu je zvala policiju: Nije dobro da se ravnatelji uključuju u kampanju

– Nije dobro da se pojedini ravnatelji uključuju u predizbornu kampanju. Nakon što postanem gradonačelnik sa svojih prozora učenici više neće gledati uništenu imovinu koja propada, nego nove odgojno-obrazovne i kulturne sadržaje, poručio je Filipović.

Pitali smo policiju što je s prijavom ravnateljice protiv HDZ-ova kandidata koji je došao u školu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap