Pretraga

Policija se oglasila o tučnjavi djevojaka u Bjelovaru, krenulo kriminalističko istraživanje

A- A+

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska odgovorila je na naš upit o tučnjavi u kojoj su u noći sa subote na nedjelju sudjelovale tri djevojke, prema riječima očevidaca maloljetnice. Kažu kako je pokrenuto kriminalističko istraživanje.

Ilustracija: Pixabay

– U nedjelju 23. siječnja u poslijepodnevnim satima, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je putem aplikacije ‘Policija’ zaprimila dojavu s videozapisom tučnjave, a u dojavi je navedeno da se događaj dogodio u noći sa subote na nedjelju 22./23.siječnja u Bjelovaru na Trgu Eugena Kvaternika u parku. U svezi navedene dojave, policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica, odgovaraju na naš upit iz PU bjelovarsko-bilogorske u vezi tučnjave među djevojkama u središnjem gradskom parku.

Podsjetimo, prema riječima očevidaca, tri maloljetne djevojke su se brutalno tukle pored paviljona, dok je više okupljenih oko njih navijalo i snimalo incident. Snimka tučnjave proširila se među građanima Bjelovara, a kako je u Facebook grupi prepričala Bjelovarčanka koja je s prijateljicama uspjela zaustaviti incident, prizor je bio šokantan.

– Po završetku kriminalističkog istraživanja, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestiti će javnost o rezultatima. S obzirom da je člankom 206. Zakona o kaznenom postupku propisano da je postupanje tijekom izvida tajna, ne možemo iznositi detalje kriminalističkog istraživanja, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Policija se oglasila o tučnjavi djevojaka u Bjelovaru, krenulo kriminalističko istraživanje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap