Policija i dalje traga za nestalim Stipom (23): Proteklog tjedna u Hrvatskoj nestalo još šestero mladih

Već dulje od tjedan dana policija, obitelj i poznanici tragaju za nestalim Stipom Capanom (23) iz Rijeke, koji je nestao nakon što je 31. siječnja u jedan sat ujutro dopratio djevojku do stana. Ovoga tjedna u Hrvatskoj je nestalo još šestero mladih, od čega su četiri djevojke maloljetne. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se osobno u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili na nestali@nestali.hr.

Stipe Capan (23)

Policija, obitelji i prijatelji od 31. siječnja tragaju za 23-godišnjim Stipom Capanom koji je u noći s četvrtka na petak nestao u Rijeci. Nakon što je djevojku dopratio do stana, gubi mu se svaki trag. Prema opisu u evidenciji nestalih, mladić je visok 189 cm, mršavije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu te crne cipele.

Đulijana Etemi (17)

Jedina dostupna informacija u Nacionalnoj evidenciji nestalih ta je da je djevojka visoka 170 cm. Nestala je u Rijeci, 6. veljače, udaljivši se s adrese u Vukovarskoj ulici.

Miljenka Odorović (15)

Djevojka je visoka 160 cm, nosi cipele broj 38, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Prema opisu u evidenciji nestalih, nos i uši su joj srednje veličine, a lice ovalnog oblika te je srednje tjelesne građe. Nestala je 4. veljače, udaljivši se s adrese prebivališta u Delnicama.

Sara Trohar Halilović (15)

Visoka je 160 cm, ima crnu, ravnu kosu, svjetloplave oči te je slabije tjelesne građe. Nestala je 4. veljače, udaljivši se s adrese boravišta u Karlovcu.

Šakira Zahirović (17)

Djevojka ima crnu kosu i smeđe oči, a nestala je 3. veljače, udaljivši se s adrese u Zagrebu u Nazorovoj ulici. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Aldin Hodić (22)

Visok je 178 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Slabije je tjelesne građe. Nestao je 6. veljače udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku.

Andrija Jelavić-Mitrović (18)

Mladić ima crnu kosu te je ovalnog lica i srednje tjelesne građe. Nestao je u Splitu, 4. veljače, kada se s adrese stanovanja udaljio u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU splitsko – dalmatinskoj.

Odgovori