Policija traga za osmero maloljetnika koji su nestali proteklog tjedna: Jeste li ih vidjeli?

Prošli tjedan u Hrvatskoj je nestalo osam mladih osoba, među kojima najstarija ima 17 godina, a najmlađa 13 godina! Ako ste vidjeli nekoga od njih, ili imate bilo kakvu drugu informaciju koja bi mogla koristiti u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Luka Gostimirović

Luka Gostimirović (16) visok je 182 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči i mršave je tjelesne građe. Luka se u ponedjeljak, 30. travnja udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

______________________________

Tihana Mužak

Tihana Mužak (17) visoka je 150 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Tihana se u srijedu, 2. svibnja udaljila s adrese u Rijeci, Rapska ulica 5, u nepoznato. U trenutku nestanka, bila je odjevena u crne tajice, bijele tenisice, sivu majicu kratkih rukava na v izrez i crnu kožnu jaknu s patentom.

____________________________

Laura Osmanović

Laura Osmanović (13) visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i jače je tjelesne građe. Laura se na Praznik rada, 1. svibnja udaljila s adrese u Zagrebu, Andrilovečka ulica u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu i crne tenisice.

_________________________________

Valentina Petek (15) ima smeđu kosu i vitke je tjelesne građe. Valentina se u nedjelju, 29. travnja uputila u nepoznato s adrese na zagrebačkom Tuškancu. U trenutku nestanka bila je odjevena u majicu kratkih rukava i kratku suknju.

__________________________________

Janica Poropatić

Janica Poropatić (16) visoka je 170 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Janica se u srijedu, 2. svibnja uputila u nepoznato s adrese u Sisku, Ulica kralja Tomislava. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

___________________________

Emina Rizvani (13) visoka je 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu i smeđe oči, ravan srednji nos i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. Emina se na Praznik rada, 1. svibnja uputila u nepoznatom smjeru, udaljivši se s adrese u Rijeci, Cambijerijeva ulica. U trenutku nestanka bila je odjevena u maskirnu jaknu i maskirne hlače te bijele tenisice.

___________________________

Ivona Tomić

Ivona Tomić (15) visoka je 170 centimetara, ima valovitu smeđu kosu i male plave oči. Srednje je tjelesne građe. Ivona je u srijedu, 2. svibnja otišla u nepoznatom smjeru s adrese u Karlovcu, Banija. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, majicu i tenisice.

_________________________

Vanesa Tomljanović

Vanesa Tomljanović (17) nestala je u srijedu, 2. svibnja udaljivši se s adrese u Vukovarskoj ulici u Rijeci. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

 

One comment

  1. Molim vas ostavite informacije o ovoj deci pravilno. Za Lauru Osmanovic naprimer na jednoj stranicu pise da je nestala 1 maja a na drugoj da je nestala 16 maja. Molim vas opisite pravilno sve sto se zna o otmici ove dece, bez gresaka. Sigurno nje namerno, ali ipak, greska je greska . Sve moze da bude vazno da bi se ova deca lakse pronasla

Odgovori