Pretraga

Policija traga za 11 mladih ljudi

Proteklog je tjedna u Hrvatskoj nestalo čak 11 mladih osoba. Ukoliko ih negdje ugledate molimo vas da obavijestite policiju odlaskom u najbližu policijsku postaju, ili nazovete broj 192, a možete se javiti i na stranici www.nestali.hr.

Paula Bašica

Paula Bašica (14) ima smeđu kosu, smeđe oči i ima ovalno lice.  

Paula se u nedjelju, 13. listopada, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Stiven Amić

Stiven Amić (16) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetovažu “Rade”.

Stiven se u utorak, 15. listopada, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Valentina Cvitak

Valentina Cvitak (17) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Valentina se u ponedjeljak, 14. listopada, udaljila s adrese u Karlovcu, Gornje Stative 65 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Maria Sara Ćehić

Maria Sara Ćehić (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.

Maria Sara se u nedjelju, 13. listopada, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala trenirku i tenisice.

Anamaria Ćosić

Anamaria Ćosić (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Anamaria se u nedjelju, 13. listopada, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Brigita Divjak

Brigita Divjak (15) se u nedjelju, 13. listopada, udaljila s adrese u Osijeku, Ružina 32 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Romana Sarah Dražić

Romana Sarah Dražić  (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Romana Sarah se u nedjelju, 13. listopada, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Gita Ercegović

Gita Ercegović (16) je visoka 175 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Gita se u petak, 11. listopada, udaljila s adrese u Kaštel Lukšiću u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Marko Mladić

Marko Mladić (18) je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.

Marko se u ponedjeljak, 14. listopada, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Roberta Pavletić

Roberta Pavletić (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Iznad lijevog oka ima ožiljak.

Roberta se u utorak, 15. listopada, udaljila s adrese u Puli  u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala smeđu zimsku jaknu.

Neđmije Rama

Neđmije Rama (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Neđmije se u ponedjeljak, 14. listopada, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala plave traperice, plavu majicu i tenisice.