Policija traga za 16-godišnjakinjom koja je nestala prije pet dana

I ovaj tjedan policija je sastavila izvještaj u kojem se navodi kako je nestalo četvero malih ljudi. Tri nestale osobe su starije od 20 godina, dok Maja Radoš ima samo 16 godina, te policija moli da javite ukoliko ste je vidjeli. Maja je nestala u Zagrebu prije 5 dana.

Čulić Nataša (21) visoka je 165 centimetara. Ima svijetloplavu kosu i tamnoplave oči, okruglog je lica i slabije je tjelesne građe.

Ona se u ponedjeljak, 29. listopada udaljila s adrese u Zagrebu i od tada joj se gubi trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, svijetloplavu majicu i bijele tenisice.

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, Bolnička cesta br. 32, 29.10.2012.

Nikl Natalija  (24) visoka je 179 centimetara, ima kestenjastu kosu i velike kestenjaste oči. Okruglog je lica te srednje tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu leptira, dok na desnom gležnju ima tetovažu kineskog znaka.

Ona se u srijedu, 26. listopada udaljila s adrese stanovanja u Samoboru u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u tamnoplave traperice, sivi gornji dio trenirke i bijele tenisice.

Mjesto i datum nestanka: Samobor, Hrastina br. 66, 26.10.2012.

Pikutić Božidar (21) ima crnu kosu, smeđe oči, velike uši, ovalnog je lica i slabije je tjelesne građe.

On se u srijedu, 31. listopada udaljio  s adrese stanovanja u Zlataru pod nepoznatim okolnostima te mu se od tada gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu boje bijele kave, bijeli gornji dio trenirke, narančastu vestu, plave traper hlače i narančaste tenisice.

Mjesto i datum nestanka: Zlatar, Petruševec br. 33, 31.10.2012.

Radoš Maja (16) visoka je 170 centimetara, ima crnu, ravnu kosu i velike kestenjaste oči. Između obrva ima mali ožiljak.

Maja se u subotu, 27. listopada, udaljila s adrese stanovanja u nepozanto i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crno-bijelu  kariranu jaknu, rozu majicu i rozi donji dio trenirke te bijele tenisice.

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, Augusta Prosenika br. 7, 27.10.2012.

Odgovori