Pretraga

Policija traga za pet mladih djevojaka kojima se gubi svaki trag

A- A+

Četiri mlade osobe nestale su proteklih sedam dana, a najbliži s policijom još uvijek tragaju i za Minom Mehmedović, kojoj se izgubio trag prije 15 dana. Ako ste ih vidjeli ili imate neku korisnu informaciju javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr

www.nestali.hr

Paulina Breznik (15) je visoka 162 centimetra, ima svijetloplavu kosu, tamnoplave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Paulina se u subotu, 4. srpnja udaljila s adrese u Brodu na Kupi, Zapolje Brodsko 4 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u tigrastu haljinu bez rukava i bijele japanke.

www.nestali.hr

Mina Mehmedović(18) je visoka 155 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mina se igračica Ženskog nogometnog kluba Rijeka pa i suigračice mole za pomoć u pronalasku njihove prijateljice koja se još prije 15 dana udaljila s adrese u Rijeci, Plase 25 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

www.nestali.hr

Elvira Doroslavac Hrustić (16) ima riđu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Visoka je 165 centimetara i srednje je tjelesne građe. Elvira se u ponedjeljak, 6. srpnja udaljila s adrese u Osiju, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

www.nestali.hr

Adriana Đorđević (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i oči. U utorak 7. srpnja Adriana se udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Ne zna se što je nosila na sebi u trenutku nestanka.

www.nestali.hr

Irma Kezunović (20) visoka je 165 centimetra, ima smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Irma se u srijedu, 8. srpnja udaljila s adrese u Zagrebu, Orešje 33 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u majicu, traperice i crne balerinke.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap