Policija treba vašu pomoć: Drugog tjedna nastave u Hrvatskoj nestalo devetero tinejdžera

U posljednjih nekoliko dana u Hrvatskoj je nestalo devetero mladih osoba, od čega je sedmero njih maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Josip Garacki (19)

Mladić je visok 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe. Nestao je 12. rujna udaljivši se s adrese u Osijeku. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu i majicu, tamne hlače.

Bajramša Bajrami (18)

Djevojka je visoka 177 cm, nosi cipele broj 42, a ima crnu kosu i smeđe oči. Ima ravan nos i uši srednje veličine te je ovalnog oblika lica. Jače je tjelesne građe. Nestala je 7. rujna, udaljivši se iz Rijeke u nepoznatom smjeru. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, tenisice i traperice.

Patrik Peša (16)

Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. Nestao je s adrese u Zagrebu 12. rujna, a u trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu majicu, plavu trenirku i crne tenisice.

Luka Gostimirović (16)

Visok je 180 cm, nosi cipele broj 46. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Mršave je tjelesne građe. S adrese u Zagrebu udaljio se 12. rujna, a u trenutku nestanka bio je odjeven u kratke crne hlače, žutu majicu i plave tenisice.

Silvio Stojanović (17)

Visok je 170 cm i ima smeđu kosu. Nestao je s adrese u Lugu Samoborskom, 10. rujna. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu i plave traperice.

Leon Topčagić (14)

Dječak je nestao 11. rujna, udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Rijeci. Od informacija je još jedino poznato kako ima plavu kosu i svijetloplave oči.

____________________________________________________________________________________

Andreja Jovanović (16)

Visoka je 160 cm, ima kestenjastu kosu i oči iste boje. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka nosila je na sebi bijelu košulju, tamne traperice, crnu duksu majicu, crno-bijele tenisice. Nestala je 7. rujna, udaljivši se s adrese u Osijeku.

____________________________________________________________________________________

Nino Oršoš (17)

Od informacija je jedino poznato kako je nestao 10. rujna, udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Lugu Samoborskom. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

____________________________________________________________________________________

Tomislav Prebanda (16)

Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestao je 12. rujna s adrese u Osijeku. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, crni dio donje trenirke.

Odgovori