Policija treba vašu pomoć: Nestao 15-godišnji Roko, a osim njega traži se još šestero maloljetnika

U posljednji sedam dana u Hrvatskoj je nestalo osmero mladih osoba, od čega je samo jedna punoljetna. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju drugu informaciju koja bi mogla biti korisna u potrazi za njima, javite se na nestali.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Marcella Hrustić (17)

Visoka je 160 cm, ima smeđu kosu, tamnosmeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani lica, a u visini čeljusti, ima ožiljak duljine 3-4 cm. Djevojka je nestala 21. listopada, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i crne tenisice.

Roko Jokoš (15)

Visok je 170 cm, ima gustu smeđu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. Roko je nestao 23. listopada, udaljivši se s adrese u Malom Lošinju.  Njegov se nestanak vodi u PU Primorsko-goranskoj.

Brendon Oršoš (15)

Mladić je visok 150 cm, ima crnu kosu, crne oči i ovalnog je lica. Nestao je 24. listopada, udaljivši se s adrese u Lugu Samoborskom. Nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

Patrik Peša (16)

Visok je 180 cm, ima gustu smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne razvijenosti. Nestao je 19. listopada, a tog se dana udaljio s adrese u Zagrebu.

Iva Rapaić (14)

Djevojka je visoka 176 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. S adrese u Zagrebu udaljila se 25. listopada, a njen nestanak prijavljen je PU Zagrebačkoj.

Natali Nikšić (18)

Visoka je 170 cm i nosi cipele broj 39. Djevojka ima ravnu, kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica i ima manji nos te uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe. Djevojka je nestala 19. listopada, kada se iz Rijeke udaljila u nepoznatom smjeru. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivobijelu majicu na bretelice, traperice s cvjetnim uzorkom, crne tenisice i majicu kratkih rukava.

___________________________________________________________________________________

Neno Bogdan (14)

Od informacija je jedino poznato kako se udaljio s adrese boravišta u Ivancu u nepoznato, 23. listopada. Nestanak se vodi u PU Varaždinskoj.

___________________________________________________________________________________

Leonardo Oršoš (14)

Mladić se s adrese boravišta 23. listopada udaljio u nepoznatom smjeru. Mjesto nestanka je Ivanec, a nestanak se vodi u PU Varaždinskoj.

 

Odgovori