Pomozite policiji u potrazi: U Hrvatskoj nestalo devetero mladih, većina su maloljetnici

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo devetero mladih, od čega je njih šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali@nestali.hr.

Elizabeta Litra (16)

Od informacija je jedino poznato kako je djevojka nestala 5. svibnja udaljivši se iz odgojnog doma na adresi Zajezda 13. Nestanak se vodi u PU krapinsko-zagorskoj.

Ana Mihajlović (16)

Visoka je 168 cm, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nestala je 3. svibnja, a kao mjesto nestanka vodi se Osijek. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu trenirku, crnu majicu i tenisice.

Laura Osmanović (16)

Djevojka je visoka 150 cm te ima kestenjastu, ravnu kosu. U trenutku nestanka bila je odjevena u prugastu majicu, traperice, sivu jaknu i crne balerinke, a nestala je 7. svibnja udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Karlovcu.

Đulijano Osmanović (13)

Visok je 165 cm i ima ravnu, crnu kosu. Nestao je 7. svibnja s adrese u Karlovcu u nepoznatom smjeru. U trenutnu nestanka bio je odjeven u bijelu košulju s crnim točkicama, crne hlače, kožnu jaknu i Nike tenisice.

Šakira Zahirović (16)

Visoka je 160 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Prema opisu u evidenciji nestalih, djevojka je jače tjelesne građe. Nestala je 9. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivo – maslinastu jaknu te sivu trenirku.

Mia Ćosić (22)

Visoka je 160 cm, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Prema opisu u evidenciji nestalih, nos i uši su joj srednje veličine, a lice ovalnog oblika te je slabije tjelesne građe. Nestala je 7. svibnja, udaljivši se s adrese na zagrebačkom Jankomiru.

Zrinka Deriš (25)

Visoka je 155 cm i ima kestenjastu kosu te je srednje tjelesne građe. Nestala je 4. svibnja, udaljivši se s adrese prebivališta u Zlataru. Nestanak se vodi u PU krapinsko-zagorskoj.

Ivan Žalac (27)

Visok je 175 cm, ima kestenjastu kosu i velike, svijetloplave oči. Nos i uši su mu srednje veličine te je okruglog lica i srednje tjelesne građe. Od osobitih znakova ima tetovažu na lijevoj podlaktici s kineskim znakovima. Nestao je 6. svibnja, udaljivši se s adrese prebivališta u Karlovcu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu Adidas trenirku crne tenisice.

__________________________________________________________________

Renato Oršoš (15)

Od informacija je policija jedino objavila kako je osoba nestala 4. svibnjam udaljivši se s adrese boravišta u nepoznatom smjeru.

 

Odgovori