Pomozite policiji u potrazi: U Hrvatskoj proteklog tjedna nestalo šestero maloljetnika

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo osmero mladih, od čega je njih šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla biti korisna u potrazi za nestalima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Jasmin Lajpold (17)

Visok je 167 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Od informacija je još jedino poznato kako je nestao 25. ožujka, udaljivši se s adrese boravišta u Ivancu. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Melisa Musić (16)

Visoka je 160 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 27. ožujka, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače, crnu majicu i crne čizme.

Vukašin Slanček (17)

Mladić je visok 168 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči, a uši i nos srednje su mu veličine te je srednje tjelesne građe. Dana 27. ožujka udaljio se u nepoznatom pravcu s adrese u Osijeku.

Krunoslav Ptičar (18)

Visok je 180 cm, ima plavu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. Nestao je 27. ožujka, udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivi gornji dio trenirke, zeleni donji dio trenirke i tenisice.

______________________________________________________________________

Andreja Jovanović (17)

Djevojka je visoka 165 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu jaknu i crvene cipele. Dana 22. ožujka nije se vratila s odobrenog izlaska u Dom za odgoj djece i mladeži u Osijeku.

_____________________________________________________________________

Rentao Oršoš (15)

Jedine informacije koje je objavila policija jesu da je mladić nestao proteklog ponedjeljka, udaljivši se s adrese boravišta u Ivancu u nepoznatom smjeru.

_____________________________________________________________________

Dario Oršuš (16)

Opis mladića policija nije objavila, poznato je samo da je nestao 25. ožujka, kada se s adrese boravišta u Ivancu udaljio u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Odgovori