Pomozite policiji u potrazi: Nestalo devetero mladih, šestero ih je maloljetno!

Kroz proteklih tjedan dana policiji je prijavljen nestanak devet mladih osoba, od čega je njih šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla poslužiti u njihovoj potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na www.nestali.hr.

Marija Džanija (17)

Visoka je 170 cm, ima ravnu, smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Dana 15. veljače se udaljila s adrese boravišta u Zadru, a nestanak se vodi u PU zadarskoj.

Ana Mihajlović (16)

Visoka je 168 cm, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nestala je 17. veljače, udaljivši se s adrese u Osijeku. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, traperice i tenisice.

Romina Radosavljević (16)

Visoka je 165 cm, ima smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 19. veljače udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, crnu trenirku i tenisice.

Matija Čengić (18)

Visok je 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Od posebnih obilježja na lijevoj podlaktici ima tetovažu klauna koji se smije i plače. S adrese stanovanja udaljio se 16. veljače, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, crnu majicu s kapuljačom, crni donji dio trenirke i crne tenisice.

Swen Moric (18)

Visok je 190 cm, ima smeđu kosu i zelene oči. Ovalnog je lica, a nos i uši srednje su mu veličine te je slabije tjelesne građe. S adrese boravišta u Osijeku udaljio se 17. veljače.

Natali Nikšić (19)

Djevojka je visoka 170 cm i nosi cipele broj 39. Ima ravnu, kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica, a od značajki na njemu manji, ravan nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe. Nestala je 17. veljače udaljivši se iz mjesta boravišta u Rijeci u nepoznatom smjeru.

____________________________________________________________________________

Monika Divjak (15)

Visoka je 168 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. S adrese u Osijeku udaljila se 17. veljače. U trenutku nestanka bila je odjevena u roza-krem jaknu, traperice i tenisice.

____________________________________________________________________________

Leonardo Oršoš (15)

Od informacija je jedino poznato kako je dječak nestao 18. veljače, udaljivši se s adrese boravišta u Ivancu u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

_____________________________________________________________________________

Mihaela Reljac (17)

Djevojka je visoka 170 cm i ima smeđu kosu. Poznato je još samo kako se iz mjesta boravišta u Rijeci uputila u nepoznatom smjeru. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice i tenisice. Nestanak djevojke vodi se u PU primorsko-goranskoj.

Odgovori