Pomozite u potrazi: Čak devetero mladih nestalo u Hrvatskoj u posljednjih tjedan dana

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo čak devetero mladih, od čega je njih šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla biti od koristi u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali@nestali.hr.

Milan David Bogdan (14)

Dječak je visok 150 cm, ima tamno smeđu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Nestao je 17. rujna, udaljivši se s mjesta boravišta u Osijeku, a u trenutku nestanka bio je odjeven u plave jeans hlače i tamnu majicu.

Irena Dioši (16)

Visoka je 155 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 19. rujna, udaljivši se s adrese u Osijeku u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Monika Horvat (14)

Visoka je 155 cm i prema opisu u evidenciji nestalih, nosi cipele broj 36. Ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne razvijenosti. Nestala je 19. rujna u mjestu Zajezda (PU krapinsko-zagorska), a u trenutku nestanka bila je odjevena u žutu majicu dugih rukava s kapuljačom, sive traper hlače i crvene tenisice.

Roko Jokoš (16)

Visok je 180 cm, ima crnu, gustu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je 19. rujna, udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku, a nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

Tomislav Prebanda (17)

Visok je 180 cm, ima smeđu kosu te je srednje tjelesne razvijenosti. Nestao je 14. rujna, udaljivši se s adrese boravišta u Zadru.

Kristijan Kesar (18)

Od informacija je jedino poznato kako se mladić 13. rujna udaljio s adrese u Zagrebu na Vinogradskoj cesti, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Dragan Grabovac (20)

Jedine dostupne informacije u evidenciji nestalih su da je mladić nestao 13. rujna s adrese na Svetom Duhu u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.


Leon Sambolec (11)

Dječak je nestao 19. rujna u Zagrebu, s adrese na Selskoj cesti. Od informacija je još jedino poznato da se nestanak vodi u PU zagrebačkoj.


Magdalena Vugrin (20)

Nestala je 17. rujna s adrese u Zagrebu, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Odgovori