Pomozite u potrazi: U Hrvatskoj proteklog tjedna nestalo čak desetero mladih

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo deset mladih osoba, od čega je njih sedmero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla biti korisna u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali@nestali.hr.

Duje Bulić (14)

Visok je 170 cm, a po opisu u evidenciji nestalih ima crnu, kovrčavu kosu. Ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu i crne kratke hlače na pruge, a nestao je 26. srpnja udaljivši se s adrese stanovanja u Splitu u nepoznati smjer.

Karlo Gala (16)

Visok je 168 cm i nosi obući broj 42. Ima kestenjastu boju kose, kestenjaste oči, ovalnog je lica, a nos i uši su mu srednje veličine. Slabije je tjelesne građe. Nestao je 31. srpnja s adrese u Nedelišću (PU međimurska), a u trenutku nestanka imao je na sebi sivu majicu dugih rukava, crne kratke traperice, plave tenisice te je vozio muški bicikl NN marke plave boje MTB bez blatobrana.

Roko Jokoš (16)

Visok je 180 cm, ima crnu, gustu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je 31. srpnja s adrese boravišta u Osijeku.

Andrea Kušenić (17)

Djevojka je visoka 170 cm, ima crnu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 30. srpnja, udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku.

Dijana Šunjić (17)

Visoka je 160 cm, ima crnu kosu, smeđe oči, a nos i uši srednje su joj veličine. Srednje je tjelesne građe. Djevojka je nestala 29. srpnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Kristina Todorović (17)

Djevojka je visoka 175 cm, ima crnu kosu i velike, smeđe oči. Okruglog je lica, a nos joj je ravan i srednje veličine te je srednje tjelesne građe. Nestala je 29. srpnja udaljivši se s adrese boravišta u Osijeku, a u trenutku nestanka bila odjevena u crnu majicu bez rukava, roza hlače i roza japanke.

Petra Brundić (20)

Visoka je 165 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Srednje tjelesne građe i nosi dioptrijske naočale. Nestala je 29. srpnja u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u traper jaknu sa sivim rukavima, majicu kratkih rukava crne boje, svijetle traperice i ružičaste tenisice.

Mario Tabaković (24)

Visok je 175 cm, ima smeđe-crnu kosu, i manje, smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. Nestao je 26. srpnja u mjestu Ričice (PU splitsko-dalmatinska), a u trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplave traperice, majicu kratkih rukava i bijele tenisice.

Petra Zebolc (25)

Visoka je 160 cm, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Nestala je 31. srpnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.


Mihaela Reljac (17)

Od informacija je jedino poznato kako je nestala visoka 170 cm, ima crnu kosu i plave oči. Mjesto nestanka je Rijeka, a nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Odgovori