Pretraga

Ponuda studentskih poslova za više od 35 kuna po satu nikad veća: Za jedan posao nudi se 80 kuna po satu

A- A+

STUDENTSKI CENTAR SPLIT

Adventure Dalmatia traži studente na poziciji vodiča pustolovnih izleta na rijeci Cetini za 50 kuna po satu.

Dostavljač pizze na skuteru firme MIRAKUL U.O. na duže vrijeme. Potrebno iskustvo vožnje skutera, radne navike, vozačka dozvola za 110ccm (A1 ili viša) , osnovno poznavanje grada, 35kn/h plus napojnice ( 50-150kn). Naš skuter, gorivo, marenda. Akcijska ponuda za studente s B kategorijom: sufinanciramo polaganje kategorije uz uvjet da radite barem sljedećih šest mjeseci kod nas. Šest do sedam sati dnevno ili po dogovoru, 35kn/h. četiri do pet smjena tjedno minimalno.

IPSOS d.o.o. traži studente za istraživanje tržišta, 70 kuna po satu. Tražimo suradnike za znanstveno istraživanje koje provodi Ipsos agencija u suradnji s europskim institucijama na području Trogirske okolice. Vaš zadatak se sastoji u tome da dobijete listu adresa te provedete anketu s unaprijed odabranim ispitanicima u roku koji definiramo u dogovoru s vama. Plaćanje po učinku, tj. realiziranoj anketi.

Studente za rad na Mljetu, Pelješcu, Korčuli i Lastovu poslodavca ELECTUS USLUGE d.o.o. za rad u trgovini, 42 kune po satu. Opis posla: Slaganje asortimana, rad na blagajni, rad na delikatesama. Kraj obavljanja posla po dogovoru. Radno vrijeme ovisno o lokaciji.

Izdvojeni članak
III. gimnazija Split

10 srednjoškolskih programa u Splitsko-dalmatinskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

KFC Split (City Centar One) traži zaposlenika/icu za pomoć prilikom zatvaranja restorana. Punjenje/pražnjenje mašine za suđe i razvrstavanje istog. Mašina radi 90% posla za vas.Potrebna jedna osoba za rad svakim danom od 22.00-00.00 po potrebi 21.00-00.00. 40 kuna po satu.

Hostel tvrtke DISCUS d.o.o. potražuje sobarice za rad u hostelu. Tražimo visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi koje su orijentirane prema gostu. Visoka razina odgovornosti u obavljanju svih poslova je obavezna. Posjedovanje organizacijskih sposobnosti te izražena komunikativnost i vještine u komunikaciji s gostima su poželjne. Satnica je 40 kuna.

Ipsos agencija traži suradnike na projektu na području nekoliko općina. Fleksibilno radno vrijeme 55 kuna po satu.

Charter agencija Sunlife/Sunčani život d.o.o. traži studente isključivo s iskustvom za vanjsko pranje brodova u Aci Marini Split subotom. Čišćenje plovila plaća se 60 kuna po satu, odnosno 60 kuna po očišćenom plovilu.

STUDENTSKI CENTAR RIJEKA

House of massage traži jednog studenta/icu za posao masera/ke. Početak rada odmah, radno vrijeme po dogovoru, odnosno masaže klijenata se dogovaraju prema rasporedu studenta/ice. Sat rada je 75 kuna, potrebna sanitarna knjižica, a prednost imaju studenti fizioterapije, wellness terapeuti, maseri, a kod ostalih prijavnika poželjno je iskustvo u ovom poslu.

EKOPLUS d.o.o. traži četiri studenata/ica za posao čišćenja zelenih površina u Viškovu. Period rada je od kolovoza do kraja prosinca ove godine, radno vrijeme od 7 ujutro do 15 popodne za satnicu od 40 kuna.

Plodine traže 20 studenata i studentica za deklariranje proizvoda, istovar kontejnera, čišćenje skladišta, slaganje proizvoda u Kukuljanovu. Početak rada odmah pa do kraja ove godine, uz satnicu od 37 kuna poslodavac plaća i putne troškove.

Izdvojeni članak

Studenti najavili prosvjed pa ga otkazali: Pročitajte njihovih 90 zahtjeva prema SC-u Rijeka

PKK COMBERA d.o.o. traži jednog studenta/icu za posao trgovačkog putnika. Uvjet je da posjeduje vlastito prijevozno sredstvo, radno vrijeme je fleksibilno, a cijena rada je 40 kuna po satu.

Posao slagača/sakupljača u veleprodajnom centru u Rijeci tvrtke Metro Cash & Carry d.o.o. Početak rada odmah do 30. rujna, cijena sata je 40 kuna, a nedjeljom, blagdanima i noću je 60 kuna po satu.

PKL d.o.o. u potrazi je za studentom/icom na poziciji skladištara/dostavljača u Rijeci na neodređeno vrijeme. Cijena redovitog sata je 40 kuna, a od studenta se očekuje da je uredna i vrijedna osoba te da posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Po mogućnosti studenti završnih godina strojarskog ili tehničkog fakulteta

PROMCAST j.d.o.o. traži 10 studenata/ica za istraživanje tržišta u duhanskoj industriji i to kroz cijelu godinu. Radi se u Rijeci i okolici, tri sada u danu za 45 kuna po satu, a nedjeljom, blagdanima i noću satnica iznosi 67,50 kuna. Plaćeni su i putni troškovi, a od studenata se očekuje komunikativnost i odgovornost.

STUDENTSKI CENTAR OSIJEK

Traži se troje studenata za čišćenje ugostiteljskih objekata u Osijeku. Početak rada u CLEAR j.d.o.o. odmah pa naredna dva mjeseca, sat 35 kuna.

3D Luxury World j.d.o.o. ima potrebu zaposliti studente/ice članove studentskog servisa za posao prodaje sladoleda na vitrini. Cijena je 40 kn/h, 40 sati tjedno, rad u smjenama. Poslodavac osigurava besplatan smještaj.

Restoran Marina u Funtani traži studente/ice za rad tijekom turističke sezone na radnom mjestu pomoćnog radnika u kuhinji. Posao se sastoji od čišćenja kuhinje, pranja suđa, priprema u kuhinji i ostali pomoćni poslovi. Poželjno je znanje stranih jezika, ali nije uvjet. Plaća je između 7.500 do 8.500 kuna, što je otprilike 37 kuna po satu, ovisno o radnim satima.

Izdvojeni članak
fakultet za odgojne i obrazovne znanosti osijek

U Osijeku pokrenut popularni studij, maturanti ga mogu upisivati na jesenskom roku

SPIKA d.o.o. za poduku stranih jezika zapošljava studente za rad u školi stranih jezika. Uvjet je da je student apsolvent ili na prvoj ili drugoj godini diplomskog studija njemačkog jezika i književnosti. Cijena sata je 45 kuna, a radi se od kuće (online). Početak rada je 5. rujan ove godine, a rok za prijavu je 15. kolovoz.

4D – MONITORING d.o.o. ima potrebu zaposliti dvoje studenata/ice za posao mjerenja i snimanja groblja Općine Erdut. Studenti moraju biti spremni za terenski rad, a satnica je 40 kuna. Početak rada je od 10. kolovoza pa naredna dva mjeseca. Radno vrijeme od 8 do 16 ili po dogovoru.