Pretraga

Ponudio 50 milijuna eura muškarcu koji mu uspije zavesti kćer

A- A+


Izdvojeni članak

Ispovijest homoseksualca: Mahao je pištoljem i uperio ga prema meni

Bogati poslovni čovjek iz Hong Konga ponudio je 50 milijuna eura muškarcu koji uspije zavesti njegovu kćer. ‘Kvaka’ u ovom izazovu jest seksualna orijentacija bogataševe kćeri; naime ona je lezbijka.

Tajkun Cecil Chao odlučio je ponuditi čak 50 milijuna eura muškarcu koji uspije osvojiti srce njegove kćeri Gigi. Razlog tomu je ovogodišnja svečanost u Francuskoj, gdje se Gigi vjenčala za svoju djevojku s kojom je već sedam godina u vezi.

– Nije me briga, je li bogat ili siromašan, važno je samo da je dobar i ljubazan, opisao je željenog zeta 76-godišnji tajkun honkonškom listu South China Morning Post.

Homoseksualnost bila kazneno djelo do 1991. godine

Očajni otac je svoje bogatstvo stekao trgovinom nekretnina Cheuk Nang, a ne može priznati da njegova kćer živi s partnericom, a ne partnerom. On ju naime smatra i dalje neudatom, a smeta mu što vrijeme prolazi, jer njegova voljena Gigi ima već 33 godine.

Civilni brak između osoba istog spola u Hong Kongu nije dopušten, iako grad slovi kao moderan, kozmopolitski i tolerantan grad. Homoseksualnost je ondje prestala biti kazneno djelo tek 1991. godine.

Ponudio 50 milijuna eura muškarcu koji mu uspije zavesti kćer
Share via
Copy link
Powered by Social Snap