Pretraga

Od sada portal srednja.hr možete čitati i putem aplikacije

A- A+

Nakon predstavljanja novog dizajna portala i uvođenja novih mogućnosti za dijeljenje sadržaja s portala na društvenim mrežama, predstavljamo još nešto – aplikaciju srednja.hr. Aplikacija je trenutno dostupna na Google Play storeu, vrlo je lagana i jednostavna, a dat će vam sve što vam treba!

srednja.hr aplikacija

Skinite aplikaciju srednja.hr!

Portal srednja.hr od sada je dostupan i kao aplikacija! Zasad, aplikaciju možete pronaći na Google Play storeu, a tamo vas čeka uvijek ažurirana, lagana i jednostavna.

Kao i na webu, na portalu preko aplikacije možete pronaći naše rubrike Novosti, gdje možete pronaći najnovije vijesti iz svijeta obrazovanja i mladih, Faks, gdje možete pronaći najnovije informacije i vijesti iz područja visokog obrazovanja, Zbornica, rubriku gdje možete pročitati vijesti iz svijeta školskog sustava, Matura, gdje ćete pronaći uvijek najnovije vijesti povezane s državnom maturom te rubriku Svaštara u kojoj ćete pronaći zanimljive tekstove o mladenačkom životu generalno.

Osim rubrika s vijestima, na aplikaciji možete pronaći i naše male dodatke portalu: Škole, odnosno alat za predstavljanje škola u Hrvatskoj, Visoka učilišta, alat za predstavljanje visokih učilišta i fakulteta u Hrvatskoj te Kalkulator bodova za maturu i Kalkulator bodova za srednju gdje si možete izračunati bodove za prelazak u višu razinu obrazovanja.

Skinite aplikaciju i nikad više nećete propustiti niti jednu vama važnu vijesti!

Za one koji žele znati više

Ako vas zanimaju vijesti iz svijeta umirovljenika i mirovinskog sustava, skinite aplikaciju portala mirovina.hr

Od sada portal srednja.hr možete čitati i putem aplikacije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap