Pretraga

Posjetite ‘KSET for Ritz’: Humanitarni rock koncert protiv nasilja

A- A+

Humanitarni rock koncert protiv nasilja ‘KSET for Ritz’ održat će se 26. rujna 20 sati u KSET-u, a sav prihod prikupljen prodajom ulaznica bit će doniran za nastavak rada Savjetovališta ‘Luka Ritz’. Cijena ulaznice je 20 kuna, a iste možete kupiti na dan koncerta u KSET-u. Sve prisutne zabavljat će Moj Band, Radioaktiv te Radio Luksemburg.

Foto: privatna arhiva

Humanitarni rock koncerti protiv nasilja već se neko vrijeme organiziraju u čast Luke Ritza, a u četvrtak 26. rujna pod nazivom ‘KSET for Ritz’ održat će se s početkom u 20 sati u Klubu studenata Elektrotehnike (KSET-u) na adresi Unsaka 3.

Izdvojeni članak

Srednjoškolci skupili 4000 kuna na koncertu ‘Rock for Ritz’

Sav prihod prikupljen prodajom ulaznica bit će doniran za nastavak rada Savjetovališta ‘Luka Ritz’, a iste po cijeni od 20 kuna možete nabaviti na dan koncerta u KSET-u. Misija Savjetovališta je pružanje savjetodavne i stručne potpore u slučajevima nasilnog i rizičnog ponašanja djece i mladih te razvijanje i provedba prevencijskih programa koji potiču djecu i mlade na odgovorno sudjelovanje u društvu i odgajaju ih da žive poštujući ljudska prava i prava djece.

Bendovi koji će se pobrinuti za dobra provod svih pristunih su Moj Band, Radio Aktiv te Radio Luksemburg. Četveročlana ekipa koja čini Moj Band poznata je studentskoj populaciji zahvaljujući nastupu na Brucošijadi FER-a 2011. godine te su prošle godine već odradili nastup u KSET-u.

Energični Radio Aktiv je pulsko-zagrebački bend koji djeluje već četiri godine. Bend tematikom pjesama ukazuje na probleme poput otuđenosti, diskriminacije i nepravde, ali ritmičnom i plesnom glazbom ujedno i zabavljaju publiku.

Radio Luksemburg iza sebe ima brojne promjene članova, no osvojivši Porina za najboljeg novog izvođača 2011/12 dobili su i službenu potvrdu da su miljenici i publike i struke.