U posljednjih tjedan dana nestalo čak 12 mladih ljudi, najmlađi dječak ima tek trinaest godina

Posljednji tjedan bio je jedan od statistički mračnijih glede nestanka mladih ljudi. Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba u zadnjih sedam dana prijavljen je nestanak čak 12 mladića i djevojaka, a najmlađi među njima ima tek trinaest godina. U nastavku donosimo detalje. Ako imate ikakve informacije o nestalim osobama, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

 

Pavao Lutring (13)

Najmlađi nestali dječak ima tek navršenih trinaest godina. Prije tri dana udaljio se s adrese prebivališta u Zagrebu, Odranska zavrtnica. Visok je 170 cm, kestenjaste kose, srednje tjelesne građe, a nosi naočale za vid.

Ivan Lovašen (15)

Tinejdžer je nestao s adrese Pahinsko 6, Ivanec, prije tri dana. Smeđa kosa i oči jedine su informacije koju su došle uz fotografiju dječaka.

Luka Gostimirović (16)

Šesnaestogodišnj Luka nestao je prije šest dana s adrese Svetog Mateja u Zagrebu. Dječak je visok 180 cm, mršave tjelesne građe smeđe kose i očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-crnu majicu, sive kratke hlače i crne tenisice.

Aldin Hodić (20)

S Brezovičke ceste u Zagrebu prije tri dana netragom je nestao dvadesetogdišnji Aldin. Smeđe kose i očiju, mršavije tjelesne građe, kada je zadnji put viđen na sebi je imao crnu jaknu, zelenu majicu i plavio donji dio trenirke.

Marinela Ivanišević (15)

Prije dva dana, u noći se udaljila iz obiteljske kuće u Godinjaku, Brodsko-posavska županija. Visoka je 160 cm, ima kestenjastu kosu i oči, srendji nos i uši, ovalno lice, srednje razvijenosti. U trenutku nestanka na sebi je imala šarene tajice, majicu kratkih rukava nepoznate boje te svijetle tenisice.

Željka Jakovljević (15)

Zadnji put je viđena prije pet dana u Ulici Ivana Kukuljevića u Zagrebu. Visoka je 170, ima smeđu kosu i plave oči. Manji nos i veće uši, okruglo lice te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala majicu kratkih rukava i crne tajice.

Vinko Risek (19)

Devetnaestogodišnjak je zadnji puta viđen u Bolničkoj cestu u Zagrebu prije punih šest dana. Ima plavu kosu i zelene oči, a u trenutku nestanka imao je sivo-crnu jaknu s kapuljačkom, crnu trenirku i tenisice.

Vedran Oršoš (17)

Sedamnaestogodišnjak se s adrese prebivališta u Varaždinskoj ulici, Kuršanec prije sedam dana uputio u nepoznatom smjeru. Visok je 160 cm, crne kose i kestenjastih očiju. Srednji nos i uši, a lice ovalno te je slabije tjelesne građe. Na nadlaktici ima tetovažu.

Vlatka Morar (19)

S djetetom od otprilike godine dana, s PU zagrebačke udaljila se u nepoznatom smjeru prije tri dana. Prebivalište joj je inače u Sesvetama. Visoka je 170 cm, kovrčave riđe (op. a. crvene) kose, velikih plavih očiju i ovalnog lica. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imala sivo-bijelu majicu bez rukava i crne hlače te je nosila smeđu torbu.

Martin Milković (27)

S prebivalište u Zagrebu, Ulica Luke Ilića Oriovčanina, udaljio se prije dva dana u nepoznatom smjeru. Visok je 197 cm, crne kovrčave kose i smeđih očiju. Mršavije tjelesne građe, a ima i bradu te nosi naočale. Kada je zadnji put viđen na sebi je imao crvenu majicu kratkih rukava, traperice i plave tenisice.

Mateo Bogdan (15)

Ovaj šesnaestogodišnjak, prebivališta u Mursko Središću, Sitnice 28, takođe se udaljio s adrese Pahinsko 6, Ivanec još prije tri dana i od tada mu se gubi svaki trag. Osim imena, godina i prebivališta te boraviša ne postoje nikakvi detaljni opisi ni fotografije dječaka.

Đurđević Leon (16)

Ovaj šesnaestogodišnjak ima prebivalište u Bjelovaru, adresa J. J. Strossmayera 2, a udaljio se s iste adrese kao i još dvojica nestalih dječaka, Pahinsko 6, Ivanec, još prije tri dana. Ni o njemu, osim imena, godina i podataka o prebivalištu i boravištu, nema dodatnih informacija ni fotografija.

Odgovori