Pretraga

Postao žensko i sad bi opet bio muško

A- A+

Bradley Cooper je sa samo 17 godina promijenio spol i tim postao najmlađa osoba koja se podvrgnula tom tipu operacije u Velikoj Britaniji. Trenutno Ria, manje od godinu dana života kao žensko, pati od duševnih boli i želi ponovno postati muškarac.

Ria Cooper, rođena kao Bradley, se prošle godine podvrgnula operaciji promjene spola. Sa samo 17 godina postala je najmlađa osoba u Velikoj Britaniji koja je promijenila spol. Danas Ria ponovno želi postati Bradley, a prošlo je samo godinu dana od zahvata.


Izdvojeni članak

Profesor u katoličkoj školi iznenadio učenike promjenom spola

Kao žena pati od duševnih boli

Ova 18-godišnjakinja se odlučila vratiti spolu koji joj je bio određen rođenjem, jer je kao žena patila od duševnih boli i psihičkih tegoba. Otkazala je operaciju na koju je trebala ići u siječnju te prestala uzimati hormonsku terapiju zbog koje su joj rasle grudi, prenosi Daily Mail.

Cooper je prije promjene spola prošla kroz detaljne psihološke procjene i mnogobrojne konzultacije s liječnicima, ali joj je toliko teško biti žena pa si je dva puta pokušala oduzeti život.

– Zbog hormona mi se raspoloženje stalno mijenja. U jednom sam trenutku nesretna, u drugom potpuno sretna. U noći u kojoj sam prerezala žile jedino o čemu sam razmišljala jest koliko sam sama i kako me ova odluka otuđila od obitelji te da moram ponovo postati dečko kako bih to riješila, izjavila je za Sunday Mirror.

Vraća tijelo u muški oblik

Bradley, se počeo odijevati kao djevojčica u dobi od 12 godina, a već s 15 godina je nagovarao cijelu obitelj da mu dopuste promjenu spola. Ria navodi kako joj se javlja izrazita želja za seksom, ali ne zna s kojim bi spolom mogla pronaći ljubav.

– Ne želim živjeti u izolaciji, daleko od svih koje volim. Ovo je jedini put. Samo želim biti sretna i ovo mi je posljednja šansa, istaknula je Cooper kojoj je operacija poljuljala odnose s obitelji. Trenutno je nezaposlena, ali se nada kako će se moći priključiti vojsci kada joj se tijelo ponovo vrati u muški oblik.

Postao žensko i sad bi opet bio muško
Share via
Copy link
Powered by Social Snap