Pretraga

Pošto nevinost? Kako bi platila studij medicine, prodaje nevinost za 1,2 milijuna kuna

A- A+

Nekad se izgleda ne biraju sredstva kada je u pitanju obrazovanje. Tako je ruska dvadesetogodišnjakinja odlučila svoju nevinost staviti na prodaju ne bi li na taj način sebi osigurala odlazak na fakultet. Iako nije jedina, ovakav čin pobudio je brojne polemike. 

Foto: Twitter

Izdvojeni članak

Studentica za svaki seksistički komentar odlučila u Wikipediju upisati znastvenicu

Svjesna financijskih izdataka koje fakultet donosi, Ariana je odlučila na jednoj online eskort stranici prodati svoju nevinost. Djevica iz Rusije svoju nevinost na portalu nudi za 150,000 eura, a ako netko uz nju želi i njenu prijateljicu cijena će narasti.

– Ovo je najlakši način da zaradim novac u ovako kratkom vremenu. Vjerujte mi dugo sam razmišljala o ovome, a s obzirom na to da nisam u vezi i da sam neovisna žena, ne vidim u tome ništa loše, kazala je stranim medijima Ariana koja želi iseliti iz Rusije i studirati medicinu.

Budući da njeni roditelji nisu baš financijski stabilni, buduća studentica je stvar odlučila uzeti u svoje ruke i zaraditi za studij koji nije nimalo jeftin.

– Zbog studija medicine želim otići studirati van svoje zemlje, a to svakako nije financijski primamljivo. Osim fakulteta koji je skup, moram platiti i smještaj. Znam da je život financijski težak i zaradom želim barem taj dio ‘skinuti s leđa’ i misliti na školovanje, dodaje Ariana. 

Lolita kako joj je nadimak, ne dolazi iz imućne obitelji, a njeni roditelji još uvijek ne znaju za taj njen pomalo neobičan i hrabar pothvat. 

Copy link
Powered by Social Snap