Pretraga

Poznati detalji strašne nesreće: Na maloljetnika naletio teretni kamion, umro je na licu mjesta

A- A+

Zagrebački Jankomir zavijen je u crno. Maloljetnik je vozio bicikl, a u skretanju je na njega naletio teretni kamion. Preminuo je na mjestu događaja. Policija je danas objavila detalje stravične nesreće.

svijeća lampion

Foto: Goran Horvat, Pixabay

Jučer oko 15 sati poslijepodne na zagrebačkom naselju Jankomir dogodila se stravična nesreća u kojoj je život izgubio maloljetnik. Naime, 42-godišnjak je upravljao teretnim kamionom marke Mercedes kada je odlučio skrenuti na prilazni put. Pritom se, pojašnjava zagrebačka policija, nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu. Skrenuo je udesno pa na makadamskom putu prednjim lijevim dijelom kamiona naletio na bicikli kojim je upravljao maloljetnik. Maloljetni je dječak, nažalost, smrtno stradao na mjestu događaja.

Očevid prometne nesreće obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, uz asistenciju Ekipe za očevide II. Postaje prometne policije Zagreb. Protiv 42-godišnjeg vozača zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće“ podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

svijeća lampion
Share via
Copy link
Powered by Social Snap