Pretraga

Poznati nogometaš iznenadio prvašiće za prvi dan škole: ‘Djeca su ga s oduševljenjem dočekala’

A- A+

Filip Krovinović, poznati nogometaš Hajduka, iznenadio je prvašiće Osnovne škole Žnjan-Pazdigrad u Splitu za njihov prvi dan škole. Njega i klupsku maskotu Rico djeca su s oduševljenjem dočekala pa im nakon pozitivnih dojmova nije teško palo ni prvo školsko zvono.

filip krovinović, prvi dan škole

Filip Krovinović iznenadio je prvašiće za prvi dan škole u Osnovnoj školi Žnjan-Pazdigrad
Foto: HNK Hajduk Split

Prvi dan škole pamti se cijeli život, a prvašići u splitskoj Osnovnoj školi Žnjan-Pazdigrad sigurno će dugo pamtiti svoj, piše Hajduk na svojim stranicama. Tamošnje je prvaše, naime, iznenadio poznati nogometaš Hajduka Filip Krovinović.

Osnovna škola Žnjan-Pazdigrad prije nekoliko dana uputila poziv Hajduku te izrazila želju za Filipovim dolaskom, a veznjaku Bijelih, navode iz kluba, nije bilo teško odazvati se. I to unatoč tome što je večer prije odigrao utakmicu sa Slaven Belupom.

– S oduševljenjem su djeca dočekala Filipa kojemu se priključila i službena klupska maskota Rico. Pozitiva, smijeh i veselje najmlađih uljepšali su svima ovaj prvi školski dan, a Filip se s najmlađim učenicima družio preko pola sata podijelivši pregršt potpisa i neizostavnih zajedničkih fotografija, objavili su iz Hajduka.

Nakon fotografiranja sa svim razredima, zazvonilo je i prvo školsko zvono pa su novi prvašići, puni pozitivnih dojmova, prvi put sjeli u školske klupe. Iz kluba su im svima zaželjeli puno sreće i uspješno školovanje. Hajduk Digital TV objavio je i videoprilog koji možete pogledati ovdje.

filip krovinović, prvi dan škole

Krovinovića su s oduševljenjem dočekali i zaposlenici škole
Foto: HNK Hajduk Split

filip krovinović, prvi dan škole
Share via
Copy link
Powered by Social Snap