Pretraga

Poznati svi govornici novog TEDxZagreb događaja: Njih 19 će govoriti što njima pruža #satisfaction

A- A+

U Kinu Europa u Zagrebu će se 29. rujna održati nova TEDxZagreb konferencija. Tema ovogodišnje konferencije je #satisfaction, a šaroliki izbor govornika će sudionicima dati različite uvide u ono što govornicima osobno pruža zadovoljstvo u životu. Osim govornika, sudionike će u pauzi zabaviti glazbeni nastupi, a osigurani su ručak i poklon paket za sve slušatelje.

Foto: facebook.com/TEDxZagreb

TED je globalna platforma koja pod geslom ‘Ideje vrijedne širenja’ djeluje u više od 200 zemalja svijeta, a TEDxZagreb okuplja entuzijaste našeg podneblja i organizira nezavisne TED događaje. Nakon prošlogodišnje uspješnice u velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, ove jeseni organiziraju konferenciju za probranu publiku u Kinu Europa.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] TEDxZagreb inspirirao više od tisuću ljudi

Trenutno je najavljeno 19 govornika: Albert Gajšak (inovator), Ante Vrban (arhitekt), Aron Anderson (avanturist), Damir Gobec (planinar), Danijela Martinović (pjevačica), David Phillips (edukator za prezentacijske vještine), Dina Levačić (sportašica), Emilio Menđušić (voditelj sokolarskog centra), Hashem Al-Ghaili (znanstvenik koji to nije), Hrvoje Balen (poduzetnik), Igor Barberić (plesni koreograf), Igor Mikloušić (znanstvenik), Ivan Vidaković (inovator), Krešimir Dolenčić (kazališni redatelj), Mario Kovač (redatelj i kvizaš), Nenad Bakić (poduzetnik), Robert Pečnik (base jumper i inovator), Robert Tomić Zuber (novinar i redatelj), Željka Fuchs (znanstvenica).

Za glazbeni broj u pauzi između govornika će biti zadužene Maja Bajamić, splitska pjevačica, i Aklea Neon, osječka kantautorica koja stvara glazbu koristeći cijelo tijelo, a cijeli događaj će voditi Ana Mitar i Petra Habdelić.

Broj ulaznica je ograničen na 400, moguće ih je kupiti unutar sustava Entrio, no najprije je potrebno prijaviti se za događaj, što možete učiniti putem linka.

https://www.facebook.com/TEDxZagreb/posts/10156354948830590

Share via
Copy link
Powered by Social Snap