Pretraga

Preko 250.000 otvaranja i 200 predstavljenih škola, a od sada možete pretraživati glazbene i plesne škole

A- A+

Online predstavljanje škola, poseban dio našeg portala za informiranje o srednjim školama, upravo je dobio update! Osim informacija o upisu u srednje škole diljem Hrvatske, od sada je moguće pretraživati i sve glazbene i plesne škole.

Pronađi svoju buduću školu online i odmah izračunaj bodove!

Stiglo je ono doba godine, kada tisuće osmaša diljem Hrvatske razmišljaju o svojoj budućnosti i biraju smjer kojim se žele razvijati. Riječ je, naravno, o razdoblju završetka osnovne škole i prijelazu u viši stupanj obrazovanja – srednju školu. Pred osmašima nije lak zadatak, jer upravo će ovaj odabir označiti njihove nadolazeće tri, četiri ili pet godina života!

U ‘normalnim’ uvjetima, srednje škole bi organizirale razna događanja, kao što su dani otvorenih vrata, gdje bi se predstavljali budućim učenicima. Ipak, pojavila se pandemija pa smo primorani smanjiti fizičke kontakte s velikim brojem ljudi, što onemogućuje školama da se u cijelosti predstave budućim učenicima.

Izdvojeni članak
kalkulator bodova srednja.hr

Kalkulator bodova za srednju ima novost: Pogledajte bodove potrebne za upis u posljednje četiri godine

Upravo zbog toga, prošle smo godine u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, pokrenuli projekt Online predstavljanje škola! Riječ je o posebnom odjeljku našeg portala, u kojem je moguće pretraživati škole i dobiti više informacija o programima i ostalim aktivnostima koje škole nude.

Tražiš glazbenu ili plesnu školu? Nema frke!

Sada predstavljamo novitet ovog sustava – od sada je, osim srednjih škola, moguće pretraživati i glazbene te plesne škole. U izborniku pod Tip škole odaberete Glazbene i plesne škole, potom odaberete grad u kojem tražite školu i pronaći ćete ono što tražite!

S alatom Online predstavljanje škola, povezali smo i naš Kalkulator bodova za srednju, pomoću kojeg je moguće preračunati ocjene iz osnovne škole u bodove za srednju školu. Koristite ga jednostavno: odaberite željenu školu i upišite ocjene, a sustav će vam izračunati bodove i rangirati vas s vršnjacima, kako biste znali kako stojite u odnosu na njih.

Ovaj alat iznimno je popularan među generacijom učenika koji traže idealnu srednju školu, što potvrđuju i brojke otvaranja ovog sustava. Samo ove godine do sad, ovaj alat je korišten preko 250.000 puta. Otkad smo pokrenuli ovaj projekt, Online predstavljanje škola otvoren je preko 700.000 puta. U predstavljanje se do sad uključilo 200 škola iz cijele Hrvatske!

Online predstavljanje škola možete pronaći na ovom linku, a kalkulator ovdje.

Škole koje se žele priključiti ovom projektu i obnoviti svoj profil mogu poslati ispunjen obrazac na [email protected] Obrazac možete skinuti ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap