Pretraga

Preminuo mladi košarkaš iz Rijeke: Srušio se na utakmici, od njega se oprostila i škola

A- A+

Mladi košarkaš iz Rijeke, Toni Vidović, poginuo je ovog vikenda. Imao je 16 godina, a pozlilo mu je u četvrtak navečer na košarkaškoj utakmici. Nakon toga pao je u komu te se više nije probudio. Od Tonija se oprostio klub, ali i osnovna škola koju je pohađao.

svijeća toni vidović

Toni Vidović | foto: Pexels/Osnovna škola Nikola Tesla Rijeka

Toni Vidović, 16-godišnji član riječkog Košarkaškog kluba ‘Flumen Sancti Viti’, preminuo je u subotu nakon što mu je pozlilo na košarkaškoj utakmici u četvrtak, piše Novi list. Srušio se dok je sjedio na klupi, a nakon toga su ga liječnici reanimirali te odvezli u komi u bolnicu.

– Duboko potreseni, s tugom u srcima obavještavamo sportske prijatelje da nas je jutros napustio naš prijatelj i član kadetske ekipe, Toni Vidović. U ime svih igrača i igračica, trenera te uprave, i ovom prilikom izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović, prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja. Čuvali te anđeli, napisali su na Facebooku iz košarkaškog kluba za koji je Toni igrao.

Na Facebooku se od Tonija oprostio i košarkaški savez Grada Rijeke koji je obitelji zaželio sućut, a Tonijev odlazak duboko ih je pogodio. Od Tonija se na istoj platformi oprostila i Osnovna škola ‘Nikola Tesla’ Rijeka koju je pohađao još prošle godine.

– U bolnoj i dostojanstvenoj tišini prisjećamo se veselog dječačića koji sa svojim razredom uživa u svakom trenutku razredne nastave. Vrlo brzo pred nama je dječak koji je pristojan, smiren, nasmijan, koji je primjer uzornoga učenika i u ponašanju i u znanju. Primjećujemo i ponosimo se time da je naša škola bogata pravim sportašima – jedan od njih je naš Toni, talentirani košarkaš posvećen sportskom životu. Treba li dodavati prijateljske razgovore, osmijehe, brojne smiješne dogodovštine?, napisali su iz škole na Facebooku.

Dodali su kako Toni, njihov vječni ‘Teslić’, ostaje ponos škole i u da je u mislima sa svim onima koje je susretao svakog dana na ‘zajedničkim školskim stazama’.

svijeća toni vidović
Share via
Copy link
Powered by Social Snap