Pretraga

Priključite se Foto danima mladih i provedite dva dana u Budimpešti

A- A+

Ako volite putovanja i fotografiranje onda je Foto izazov u Budimpešti 7. i 8. prosinca idealna stvar za vas. Sve što trebate imati su osobna iskaznica, mobitel ili fotoaparat te 450 kuna za dva dana u glavnom gradu Mađarske. Na tom putu trebate napraviti 10 fotografija koje će biti objavljene na Facebook stranici, a ona koja skupi najviše lajkova autoru će donijeti nagradu za najbolju fotografiju s Foto izazova u Budimpešti. Prijave traju sve dok se ne popune slobodna mjesta, a ovaj put nema dobne granice.

Foto dani mladih organiziraju Foto izazov u Budimpšeti 7. i 8. prosinca na koji se mogu prijaviti svi oni koji vole putovati i fotografirati.

Izdvojeni članak

Nikad masovniji Foto dani mladih otvoreni u Zadru

Nagrade za najbolju fotografiju

Uvjet je da mobitelom ili fotoaparatom na tom putovanju napravite 10 fotografija koje će se po povratku u Zagreb i Karlovac objaviti na Facebook profilu FDM-a.

Fotografije će se slati do ponedjeljka 9. prosinca u ponoć, a ona koja u sedam dana skupi najviše lajkova autoru će donijeti nagradu za najbolju fotografiju s Foto izazova.

Dimenzije uradaka koje budete slali na info@fotodanimladih.com.hr moraju biti 1200×800, a pobjednik će po želji moći izabrati jednodnevno putovanje po želji uz KA travel.

Izdvojeni članak

Najbolje fotke s Foto dana mladih

Za 450 kuna dva dana u Budimpešti

Cijena dvodnevnog puta na Foto izazov je svega 450 kuna po osobi za dva dana, a polazi se u noćnim satima iz Zagreba i Karlovca. Za ulazak u Mađarsku dovoljna je osobna iskaznica, a u Budimpešti nema ograničenja tema ni motiva za fotografirati, bitno je samo da su fotografije snimljene na ovom putovanju.

Nije određen vremenski rok za prijavu, nego se svi zainteresirani mogu javiti dok se ne popune sva slobodna mjesta u autobusu.

Više o planu puta te rezervaciji mjesta pogledajte ovdje.

Priključite se Foto danima mladih i provedite dva dana u Budimpešti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap