Pretraga

Pripremite svoje cekere: Botanički vrt rasprodaje biljke, cijena već od 10 kuna

A- A+

Botanički vrt PMF-a u Zagrebu poziva na drugu godišnju rasprodaju viška biljaka. Rasprodaja će se održati u subotu, 8. listopada od 9 do 13 sati. Na rasprodaji će se naći sobno stakleničko bilje, sukulenti, mesožderke i ostatak od prve rasprodaje. Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, a riječ je o rasprodaji koja uvijek ima odličnu posjećenost i stvara red koji se nastavlja dugo nakon izlaza iz Vrta.

Foto: Botanički vrt biološkog odsjeka PMF-a

Biološki odsjek PMF-a poziva na drugu ovogodišnju rasprodaju viška biljaka u Botaničkom vrtu. Uvijek popularna rasprodaja održat će se u subotu, 8. listopada od 9 do 13 sati u dvorištu uz kolni ulaz Vrta u Runjaninovoj ulici, nasuprot Ministarstvu kulture.

Na drugoj godišnjoj rasprodaji naći će se sobno stakleničko bilje, sukulenti kao što su kaktusi i mlječike te biljke mesožderke. Prodavat će se i ostatak od prve rasprodaje: podanci kultivara perunika, manja količina raznih drvenastih biljaka, odnosno grmova i stabala te vrtnih trajnica. Cijene će ovisiti o starosti, veličini i vrijednosti biljaka, a bit će od 10 do 200 kuna.

Izdvojeni članak

Malo ste zaboravni? O ovih pet kućnih biljaka nećete morati puno brinuti

U prodajni prostor ulazi se s južne strane kolnog ulaza, a izlazi na mala vrata na sjevernoj strani. Djelatnici će kontrolirati ulazak kako se ne bi stvarala velika gužva, a plaćanje će biti moguće gotovinom i karticom. Iz Botaničkog vrta mole zainteresirane da ponesu svoje torbe i vrećice jer oni ne prodaju plastične vrećice, a napominju i kako ulazak automobilima nije moguć. Oni koji dolaze autom parking mogu potražiti u Runjaninovoj i Crnatkovoj ulici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap