Pretraga

Produžen rok prijava za Slagalicu i promijenjen datum finala

A- A+

Zbog nepredviđenih okolnosti oko finala Slagalice, došlo je do promjene datuma. Finale će tako biti održano u ponedjeljak 16. siječnja, a shodno tome rok prijava je produžen do kraja 2016. godine!

Slagalica – Složi svoje rješenje, projekt je u organizaciji portala srednja.hr s kojim se spajaju inovativne tvrtke i kreativni srednjoškolci/ke iz Hrvatske. Tvrtke partneri zadaju zadatak (Slagalica) za koji učenici moraju ponuditi svoje rješenje. Tvrtka partner tri najbolja projekta poziva u Zagreb na veliko finale 16. siječnja, a na samom finalu odabire se konačan redoslijed najbolje plasiranih projekata. Svaki tim može imati od minimalno jednog do maksimalno tri učenika/ca kao članove, ovisno o svakoj Slagalici pojedinačno. Također, timovi mogu, ako to žele, imati pridruženog mentora koji moraju biti srednjoškolski profesor/ica. U timovima se mogu spojiti učenici iz različitih škola.

Svi timovi koji su do sada predali projekte, a riječ je o njih 60, mogu poslati dorađene verzije projekta do kraja 2016. godine. Finalisti za svaku Slagalicu bit će poznati do 9. siječnja, a veliko finale u prostorima INA-e bit će održano 16. siječnja.

Ispričavamo se na promjeni datuma finala, ali vjerujemo da će ova odgoda pomoći brojnim timovima da dorade svoje radove, ali i onima koji se nisu stigli prijaviti, da to naprave do kraja godine.

Slagalice:

INA: Osmislite online igricu za INA Junior Freshhh i osvojite vrijedne nagrade

HTC Hrvatska: [Slagalica ’16] Osmislite HTC Smartphone iz budućnosti i osvojite mobitel

srednja.hr: Vizija razvoja vijeća učenika u RH

ZŠEM: Napravite digitalni marketing ZŠEM-a

Nagrade za timove u financijama ili protuvrijednosti:

1. mjesto – 2.000 kn

2. mjesto – 1.000 kn

3. mjesto – 500 kn

Nagrade za profesore mentore:

1. mjesto – 500 kn

2. mjesto – 250 kn

3. mjesto – 250 kn

___________________________________________________________________

Projekt Slagalica jedino je Case study natjecanje za srednjoškolce u Hrvatskoj, a u organizaciji portala srednja.hr. Veliko finale za tri najbolja projekta u svakoj Slagalici održava se u prostorima INA d.d. Pročitajte sve informacije o projektu ovdje, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem Facebooka Slagalica ili putem maila slagalica@srednja.hr

Produžen rok prijava za Slagalicu i promijenjen datum finala
Share via
Copy link
Powered by Social Snap