Pretraga

Profesor iz Zadra tvrdi da je zdravstveni odgoj fašistički, a homoseksualnost bolest

A- A+


Izdvojeni članak

Neslaganje udruga: Kako podučavati o homoseksualnosti u zdravstvenom odgoju?

Zdravstveni odgoj od ove godine uveden je u sve škole u državi. Osim što će školarci učiti o nasilju u vezama, diskriminaciji i važnosti zdravlja, učit će i o spolno odgovornom ponašanju. Program koji je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zasmetalo je mnoge udruge, ali i pojedince upravo zbog dijela u kojem se progovara o homoseksualnosti. Najnoviji nezadovoljni istup protiv takvog naučavanja održao je profesor Ivan Poljaković sa Sveučilišta u Zadru.

Nezadovoljni profesor smatra da je zdravstveni odgoj nova ideologija koja se može poistovjetiti s komunizmom i fašizmom, a da je sami kurikulum pisan od strane ‘kvaziznanstvenika i pripadnika lezbejskih udruga’.

Izdvojeni članak

Priča homoseksualca koji je izašao iz ormara: Djed me je nazvao i rekao budi hrabar i svoj

Učenje o zdravstvenom odgoju dio kulture smrti

U Muzeju antičkog stakla u ponedjeljak je održana homofobna tribina ‘Zdravstveni odgoj – pranje zuba ili pranje mozga’ na kojoj je sveučilišni profesor Ivan Poljaković objasnio svoja, homofobna stajališta.
Uvođenje zdravstvenog odgoja u škole po Poljakoviću je uvođenje nove diktature. Tu tezu elaborira mišljenjem da trenutna vlada uvodi sustavni preodgoj djece. Onako kako su to činili fašisti s omladinom i malom djecom, ili pak komunisti.

Profesora zapravo najviše muči četvrti modul programa naziva ‘Spolna/ rodna ravnopravnost i odgovorno spolno ponašanje‘. – Taj modul je nametanje jedne nove ideologije koja je sastavni dio ideologije kulture smrti, objasnio je Poljaković.
Dodaje kako su kurikulum pisali kvaziznanstvenici. – To su vam sve pripadnici ili promotori homoseksualnih lezbejskih udruga, ustvrdio je.

Može završiti u zatvoru, ali sve za „istinu“

Zašto tako razmišlja i na čemu temelji svoje stavove, akademik Poljaković jasno je objasnio.

– Možete biti vjernik ili ateist, ali svakom je jasno da kada muškarac spava s muškarcem da to nije prirodno – i ne samo prirodno, to je perverzno, prenosi profesorove izjave Novi List.

Požalio se kako zbog zakona o suzbijanju diskriminacije može dospjeti u zatvor, jer je očito ipak svjestan da su njegove izjave dovoljno teške da završi bar na ispitivanju u policijskoj postaji.
Međutim, hrabro je ustvrdio da je homoseksualnost bolest, a da se on ne boji zatvoru za istinu.