Pretraga

Profesor matematike na originalan način kaznio učenika koji se zaigrao na mobitelu

A- A+

Profesori matematike predstavljaju strah i trepet, ne zato što su drugačiji od ostalog nastavnog osoblja, nego što njihov predmet zadaje najviše muke učenicima u cijelom svijetu. Tako je jedan profesor matematike, svoj predmet upotrijebio kako bi na originalan način kaznio učenika koji se za vrijeme sata poigravao na mobitelu. Naime profesor mu je oduzeo mobitel te mu ga šifrirao, a lozinku je moguće bilo otključati samo rješenjem matematičkog zadatka.

Foto: Reddit

Profesori matematike većini učenika nisu omiljeno nastavno osoblje, ne zbog svoje prirode, nego prirode predmeta koji predaju. Jedan od njih na originalan je način odlučio kazniti nestašnog učenika koji se poigravao mobitelom za vrijeme sata. Profesor mu je prvo oduzeo mobitel, a zatim ga šifrirao, prepustivši učeniku da odgonetne lozinku za otključavanje, na način da riješi matematički zadatak.

Izdvojeni članak

Upoznajte Bosanca koji je riješio zadatak od milijun dolara za 40 sati

Profesor je učeniku ponudio i malu pomoć, budući da mu je rekao da je prvi broj četveročlane lozinke 0.

Odgojnu mjeru za neposlušnog učenika, njegov je razredni kolega podijelio na Redditu.

Nije poznato je li došao do rješenja ili je mobitel morao nositi na servis. Ako ste vi riješili zadatak, podijelite ga na spomenutoj društvenoj mreži s zatečenim učenikom.

Profesor matematike na originalan način kaznio učenika koji se zaigrao na mobitelu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap