Pretraga

Profesorica se spasila od višegodišnjeg zatvora vjenčanjem s učenikom

A- A+

Sada već bivša učiteljica u jednoj srednjoj školi u Alabami, 31-godišnja Kimberly Dawn Bynum, izbjegla je sudski spor za seksualno zlostavljanje maloljetnog učenika, tako što se vjenčala s njime. Naime uhićena je 2011. u vrijeme dok je sadašnji mladoženja imao 17-godina. Budući da zakon u ovoj saveznoj američkoj zemlji zabranjuje seksualno općenje nastavnika s učenikom mlađim od 19 godina, mogla je završiti u zatvoru i do 20 godina.

Foto: whnt.com

Bivša profesorica matematike u jednoj srednjoj školi u Alabami, riješila se suđenja za seksualno zlostavljanje maloljetnika, na način da se udala za ‘žrtvu’. U doba kada je 29-godišnja Kimberly Dawn Bynum uhićena 2011., njen sadašnji muž, a tadašnji učenik imao je 17 godina. Zakon u Alabami zabranjuje spolni čin između nastavnog osoblja i učenika mlađih od 19 godina, tako da je profesorica mogla zaraditi zatvorsku kaznu od dvije do čak 20 godina, piše Franklin County Times.

Izdvojeni članak

Zbog golišavih fotki profesorica suspendirana

Zabranjena ljubav profesorice i učenika pobijedila

U Alabami se seks sa osobama ispod 16 godina tretira kao kazneno djelo, međutim u školskim propisima predviđeno je da nastavnici ne smiju spolno općiti s učenicima ispod 19 godina.

Sada već 31-godišnja bivša profesorica, počela je svoju vezu sa 17-godišnjim učenikom na prijateljskim principima, međutim ubrzo se razvila u ljubavničku i seksualnu.

Brakom protiv suđenja

Kimberly je nastavila viđati učenika, sve dok nije maturirao u svibnju 2011., te je uhićena mjesec dana poslije. Na suđenju, do kojeg na kraju nije došlo mogla je dobiti od dvije do 20 godina zatvora.

Nedavnim vjenčanjem spornih ljubavnika, nitko više nije imao interes nastaviti s tužbenim procesom, pa se odustalo od njega.

Copy link
Powered by Social Snap