Protekli tjedan broji 8 nestalih tinejdžera

U proteklom tjednu je nestalo čak osam tinejdžera. Traga se za šest ženskih i dvije muške osobe. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakve informacije o njima javite se policiji ili na nestali.hr. U prošlom tjednu od tri nestale osobe pronađene su dvije, a policija još uvijek traga za Vretenar Mirelom.

Barušić Ivana (13) visoka je 170 centimetara. Ima crnu kosu i plave oči te je jače tjelesne građe. Ona se u petak, 28. rujna, udaljila s adrese u Samoboru u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijelu kratku jaknu, a sa sobom je ponijela ljubičasti ruksak.

_________________________________________________________________________________________________________________

Ćejvanović Denis (16) se u nedjelju 30. rujna samovoljno udaljio s adrese u Ivancu (Pahinsko br. 6) i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Dragec Ivana (14) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči te je slabije tjelesne građe. Ona se u nedjelju 30. rujna udaljila s adrese Lasovac 123B, Šandrovac te joj se od tada gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivu jaknu, crne traperice, bijele tenisice sa crvenim znakom “Nike”.

____________________________________________________________________________________________________________________

Rama Neđmije (15) visoka je 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. Neđmije se u nedjelju 30. rujna samovoljno udaljila s adrese Zajezda 31, općina Budinščina, u nepoznatom pravcu. U vrijeme nestanka bila je odjevena u tamnije traper hlače, crnu jaknu i bijele tenisice.

___________________________________________________________________________________________________________________

Palm Suzana (15) visoka je 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica te je srednje tjelesne građe. Ima i ožiljak na lijevoj ruci. Suzana se u ponedjeljak udaljila s adrese stanovanja u Osijeku u nepoznato. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava, crne kratke hlače i ljubičaste tenisice.

Petrovečki Dalibor (19) visok je 170 centimetara i ima crnu kosu. Dalibor se u utorak 2. listopada udaljio s adrese u Lugu Samoborskom u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

____________________________________________________________________________________________________________________

Špoljarić Silvijo (15) visok je 165 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Silvijo se u nedjelju 30. rujna udaljio s adrese u Gudovcu i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

____________________________________________________________________________________________________________________

Vuga Branka (14) visoka je 180 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica te slabije tjelesne građe. Branka se u petak 28. rujna udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, crnu vestu s kapuljačom dugih rukava, izlizane plave traperice te crno-žute tenisice

Odgovori