U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo sedmero mladih među kojima je šestero maloljetnika

Tijekom proteklih sedam dana, u Hrvatskoj je nestalo sedmero mladih ljudi, od čega je jedna 20-godišnjakinja, a sve ostalo su maloljetnici. Ako ste vidjeli nekoga od njih, ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Ines Blažic (16), inače iz Sesveta, nestala je prije četiri dana. O njoj se jako malo zna, ali fotografija u prilogu ipak dosta toga otkriva.

 

Josipa Bilušić (16), inače iz Slavonskog Broda, a nestala je prije dva dana. Visoka je 162 centimetara, ima crnu ravnu kosu (fotografija je stara) i kestenjastu boju očiju. Srednje je tjelesne građe. Udaljila se s adrese Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini.

Luka Gostimirović (16), visok je 180 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je mršave tjelesne građe. Nestao je 28. kolovoza, udaljivši se adrese Svetog Mateja u Zagrebu. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavi gornji dio trenirke, sive kratke hlače i crne tenisice.

Ivana Modrić (17), visoka je 165 centimetara, ima plavu ravnu boju kose, oči smeđe boje te slabiju tjelesnu građu. Udaljila se iz Banije u Karlovcu 27. kolovoza i od tada traje potraga za njom.

Svjetlana Balog (20), nestala je prije dva dana, a sve što policija za sada zna je da se udaljila s područja grada Zagreba.

Nedeljko Jovanović (17), visok je 170 centimetara, a ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu, crnu tenirku i tenisice. Prije tri dana je nestao s adrese svetog Mateja u Zagrebu.

Azra Abaz Ramajana(16), inače iz Vukovara, nestala je u 29. kolovoza. Policija njezinu fotografiju nema, ali visoka je 165 centimetara. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crveni gornji dio trenirke, sivu majicu bez rukava, smeđi donji dio trenirke i crne tenisice s kričavim vezicama.

Odgovori