Pretraga

Provjeri top listu najboljih učenika s praznika, uključi se jer darujemo najaktivnije!

A- A+

Znamo koji je najbolji način za provesti proljetne praznike. Postavljaj pitanja u našem sustavu kvizovi.srednja.hr, jer četiri korisnika s najviše odgovora darujemo vrijednim Huawei uređajima. Provjeri top listu do sad najaktivnijih korisnika i doznaj koliko ti nedostaje do glavne nagrade!

proljetno darivanje

Četiri korisnika s najviše odgovora na postavljena pitanja u sustavu kvizovi.srednja.hr darujemo vrijednim Huawei uređajima | Foto: srednja.hr

Naša jedinstvena platforma za virtualno učenje, kvizovi.srednja.hr, već nekoliko godina korisnicima pomaže otkriti što ne znaju. Kvizovi su najbolji (i najzabavniji) način za ponavljati gradivo, a postavljanje pitanja je najbolji način za učiti jer te tjera da o pročitanom promišljaš na posve nov način.

Baš zato smo vas ove proljetne praznike odlučili počastiti za učenje – četiri korisnika s najviše odgovora na pitanja iz školskog gradiva darujemo Huawei uređajima! Prvom na listi će otići tablet MatePad T10s, drugom Huawei Y5p smartphone, trećem pametni sat Watch Fit, a četvrtom bežične slušalice FreeBuds 3i. 

Pravila proljetnog darivanja i sve o tome kako postavljati pitanja potraži ovdje.

Kakvo je stanje na ljestvici?

Proljetno darivanje traje za vrijeme školskih proljetnih praznika, od 2. travnja (00:00h) do 11. travnja (23:59h). Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom periodu. Provjeri top listu korisnika koji trenutno imaju najviše odgovora na pitanja koja su postavili. No, stanje se mijenja iz sata u sat i već sutra se lista može preokrenuti.

Možeš li smisliti pitanje koje će srušiti prvog s ljestvice? Pokušaj, smisli ih što više, dijeli ih na društvenim mrežama i zavladaj top ljestvicom.

Ako dodate pitanje koje nije u jednom od tema razred, produžuje se vrijeme do kada će administratori prihvatiti vaše pitanje! Pitanja koja nisu dodana u jednu od razrednih tema, ne računaju se u darivanju.

Ovo su korisnici koji su trenutno vodeći po broju odgovora:

___________________________________________________________________________

Darivanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Huawei Hrvatska.

Provjeri top listu najboljih učenika s praznika, uključi se jer darujemo najaktivnije!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap