Pretraga

Provokativne teme i vruće rasprave na najočekivanijem Weekendu godine

A- A+

Rujan u Rovinju već je 15 godina rezerviran za uzbudljiva predavanja i dobru zabavu na najvećoj regionalnoj komunikacijskoj konferenciji Weekend Media Festival. Ove će godine Weekend od 22. do 25. rujna ugostiti ugledne i svjetski poznate govornike iz područja biznisa, komunikacija, marketinške, oglašivačke i kreativne industrije. Uz bogati program jubilarnog izdanja najluđeg Weekenda u godini i nezaobilazni networking, nije teško držati korak s najnovijim trendovima.

weekend media festival 2022

Weekend.15 donosi bogat program i odličnu zabavu | Foto: PR

Kako bi proslava jubileja bila i više nego spektakularna, generalni pokrovitelj Adris grupa i Weekend u Rovinj dovode i Golden Drum, međunarodno natjecanje u kreativnosti u sklopu kojeg dolaze neka od najvećih imena aktualne kreativne scene. Ghada Wali, najmlađa TED govornica za MENA regiju i jedna od najutjecajnih žena u Egiptu koja se našla i na Forbesovoj listi 30 Under 30, Michael Selden, suosnivač kompanije Finless Food koja proizvodi riblje meso iz biljaka i Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj u Meti koji stoji iza kampanja Instagrama, Facebook i WhatsAppa, samo su neka od imena koja će začiniti ovogodišnji Weekend.

Konstrakta & Zemlja Gruva, Vojko V, Matija Cvek & The Funkensteins, Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a te Marija Mirković (ex The Frajle) & Band, zapalit će pozornice i sva tri dana osigurati koncerte za pamćenje.

Stoga #SAMODOĐI, proširi vidike, nauči nešto novo, uhvati sve važne trendove i dobro se zabavi na najočekivanijem Weekendu godine. Više informacija o programu možeš pročitati na web stranici događaja.

weekend media festival 2022
Share via
Copy link
Powered by Social Snap