U prvom tjednu praznika u Hrvatskoj nestalo šestero maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo osmero mladih ljudi, od čega je njih čak šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi za njima javite se na nestali@nestali.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Vana Jovanović (14)

Visoka je 165 cm, nosi cipele broj 38 te je crne kose i kestenjastih očiju. Prema opisu policije, ovalnog je lica, ima nos i uši srednje veličine, a od osobitih znakova madež na vratu. Djevojka je nestala 20. lipnja udaljivši se s adrese prebivališta u Splitu.

Amalija Kolauti (17)

Djevojka je visoka 170 cm, ima plavu kosu i plave oči. Nestala je 16. lipnja, udaljivši se iz mjesta boravišta u Karlovcu u nepoznatom smjeru.

Denis Maračić (14)

Denis je visok 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je 16. lipnja udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u kratke plave hlače i plavu majicu kratkih rukava.

Marcel Mesarek (17)

Visok je 186 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Prema opisu u evidenciji nestalih, srednje je tjelesne građe, a nos i uši srednje su mu veličine. Nestao je 19. lipnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu, traperice i tenisice. Od osobitih znaka na prsima ima tetovažu slova ‘D’.

Nikita Paris (27)

Jedina poznata informacija ona je da je nestala 17. lipnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Marjan Rubil (28)

Visok je 185 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je vitkije tjelesne građe. Od osobitih znakova ima tetovažu na prsima. Nestao je 15. lipnja, udaljivši se iz mjesta Krk u nepoznatom pravcu. U trenutku nestanka bio je odjeven u svijetlosivi donji dio trenirke, crnu majicu i crne tenisice.


Renato Oršoš (15)

Jedina informacija objavljena u evidenciji nestalih ona je da je dječak nestao 14. lipnja, udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese boravišta u Ivancu. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.


Mihaela Reljac (17)

Djevojka je visoka 170 cm, ima crnu kosu i plave oči. Nestala je 17. lipnja, uputivši se iz mjesta boravišta u Rijeci u nepoznati smjer. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Odgovori