Pretraga

Putnici u nevjerici: Muškarac iz čista mira napao i udarao učenika u autobusu

A- A+

U Prometovom autobusu linije 37 koja prevozi putnike od Splita do Trogira prošle je srijede došlo do incidenta. Muškarac (35) prvo je verbalno, a potom i fizički napao srednjoškolca koji mu nije želio prepustiti sjedalo.

Ilustraija: Pexels

Kako piše Dalmacijadanas.hr, putnici Prometove linije 37 prošle su srijede ostali u nevjerici kada je, ničim izazvan, jedan 35-godišnjak prvo verbalno, a potom i fizički napao srednjoškolca, udarivši ga nekoliko puta.

– Došao je do njega i zapovijedao mu da mu se digne. Nakon što učenik to nije napravio ovaj ga je počeo i fizički napadati. Putnici su bili u nevjerici, nekoliko ih je pokušalo odvratiti napadača od daljnjeg napada. Nekoliko je putnika zvalo policiju koja se pojavila zaista vrlo brzo nakon tih poziva , rekao je svjedok napada za Dalmacijadanas.hr.

Policija je za navedeni portal potvrdila kako je kriminalističko istraživanje vezano za slučaj dovršeno. Naime, 35-godišnjaka se sumnjiči da je dana 22. rujna oko 13:30 sati u Splitu, na autobusnom stajalištu u autobusu fizički napao maloljetnika. Kako piše Dalamcijadanas.hr, osumnjičeni muškarac uhićen je uz uporabu sredstava prisile te doveden u prostorije policije, a dan kasnije je uz optužni prijedlog priveden na nadležni općinski prekršajni sud.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap